×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPhone 14 Pro scherm reparatie origineel

Scheuren of barsten in de glasplaat van je iPhone 14 Pro scherm? Of reageert het display van je iPhone 14 Pro na een val niet meer goed? Of heb je zelfs vlekken of strepen in het scherm? Dan is het verstandig om je iPhone 14 Pro scherm te maken door middel van een iPhone 14 Pro scherm reparatie origineel.

Bovenstaande problemen zijn alleen op te lossen door een volledige iPhone 14 Pro scherm reparatie uit te voeren. De iPhone 13 Pro schermen bestaan uit een complete module: glas en het Super Retina XDR-display (LCD). Deze onderdelen zijn tegenwoordig niet los meer van elkaar te vervangen en dienen daarom compleet in een module te worden vervangen.

De beste keuze: iPhone 14 Pro scherm reparatie origineel

Bij IRepair4u Bladel werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 14 Pro scherm reparatie origineel uitvoeren. Bij een iPhone 14 Pro scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 14 Pro er weer uitziet als nieuw!

Reparatie met originele Apple onderdelen

Apple heeft onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certifcering toegekend. Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 14 Pro originele scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de originele Apple onderdelen maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 14 Pro scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ontzettend goed geholpen met de schade van mijn telefoon. Erg meedenkend!"
Ntole Bladel, 22-11-2023
10/10
"Jan is een vakman en werd door hem erg profesioneel en snel geholpen!"
Peter Valkenswaard, 07-11-2023
10/10
"Ze hielpen me meteen met mijn probleem. Het was snel en goed gemaakt. Echt een aanrader."
Rick Netersel, 04-10-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving