×
9.6/10 (236 beoordelingen)

Galaxy A50 2019 reparatie

Modelcode SM-A505F

IRepair4u Bladel is de geschikte locatie om je Samsung Galaxy A50 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toekomen voor een Samsung smartphone reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A50 2019 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy A50 2019 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 139

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A50 2019 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy A50 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 79

Waterschade

Is je Samsung Galaxy A50 2019 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Je kunt er altijd terecht. Wordt vriendelijk geholpen en proberen het ook snel en zo goedkoop mogelijk te doen. Super goed bedrijf."
Bianca Hooge mierde, 11-05-2022
8/10
"Mijn telefoon morgens gebracht s,middags weer terug , vriendelijke en goede service"
Jan van Hoof Casteren, 10-02-2022
10/10
"Ik ben heel erg tevreden over de service van Irepair4u; Elke keer weer word je met veel vriendelijkheid, geduld en alle kennis van zaken geholpen. Ik zou nergens anders heen gaan met mi..."
Jolanda Bladel, 13-01-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy A50 reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy A50 is, net zoals bijna bij alle andere smartphones, een kapot scherm. Het scherm is erg kwetsbaar voor vallen en stoten. In sommige gevallen komt het voor dat het glas nog heel is maar het scherm zwart blijft. Hoogstwaarschijnlijk zal het AMOLED scherm (LCD) hierbij stuk zijn gegaan.

Ga met je telefoon in de zon staan en hoogstwaarschijnlijk zie je nu een klein scheurtje welke je niet met je nagel voelt. Dit scheurtje zit in het AMOLED scherm en hierdoor blijft het scherm zwart.  De schermen vervangen wij als complete module, glas en het AMOLED scherm. Hierdoor het probleem van een zwart scherm Samsung Galaxy A50 opgelost. Wij maken gebruik van Samsung service packs en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samsung A50 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy A50 repareren. Werkt de aan- en uitknop of één van de andere functieknoppen niet meer? iRepair4u kan het voor je repareren.

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

 

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy A50 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy A50 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.