×
9.6/10 (389 beoordelingen)

Galaxy S10 reparatie

Modelcode SM-G973F

IRepair4u is de geschikte locatie om je Samsung Galaxy S10 reparatie te laten uitvoeren. Is het scherm van je S10 stuk gevallen of is het achterkantje gesneuveld? Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service van je Samsung Galaxy reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer je naar ons toe komt voor een Samsung Galaxy S10 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kleine issues worden direct verholpen, voor de bewerkelijkere wordt een realistische planning gegeven."
Roger Bladel, 14-09-2023
9/10
"Goede, fijne en snelle service."
jos eindhoven, 01-06-2023
10/10
"Goede service snel klaar"
Ad van strien Reusel, 29-05-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Uitstekende kwaliteit betaalt zich uit

Bij het uitvoeren van een Samsung Galaxy S10 reparatie, maken wij alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een Samsung Galaxy S10 reparatie enkel en alleen goed is uit te voeren door het gebruik van de beste kwaliteit onderdelen. Uiteraard is het zonde wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan je S10 en om daarna deze kwaliteit te verpesten met slecht nagemaakte onderdelen.

Om de kwaliteit van je reparatie te waarborgen maken wij enkel en alleen gebruik van originele kwaliteit onderdelen. Hierdoor zijn wij vaak niet de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

Vakkundige Samsung Galaxy S10 reparatie met de juiste service bij IRepair4u

Uiteraard mag jij als klant van IRepair4u rekenen op de beste service, dit geldt zowel voor, tijdens en na de Samsung Galaxy S10 reparatie. Je kunt 6 dagen in de week bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over een eventuele reparatie. We bekijken met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

 

NEE! Mijn nieuwe Samsung Galaxy S10 heeft waterschade opgelopen

Je Samsung Galaxy S10 heeft een rondje meegedraaid in het wasmachine of is tijdens een festival in een plas met bier terecht gekomen. Waterschade aan je Samsung S10 is een van de vervelendste schades voor je smartphone. De Samsung Galaxy S10 heeft een IP-certificering van IP-68 meegekregen. Echter zegt deze certificering niks, het komt met regelmaat voor dat waterdichte telefoons bij ons ter reparatie worden aangeboden na een rondje in het wasmachine. Via een speciaal schoonmaak proces wordt je toestel gereinigd en volledig gecontroleerd. Vaak is je smartphone nog te redden! Informeer naar de mogelijkheden voor een Samsung Galaxy S10 waterschade behandeling.