×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 13 Pro scherm reparatie origineel

Heeft jouw kostbare iPhone 13 Pro een duik naar de grond gemaakt en is het scherm nu gesneuveld? Dat is heel erg balen! Bij IRepair4u Bladel ben je aan het juiste adres voor een vakkundige iPhone 13 Pro scherm reparatie. Is door de duikvlucht het glas van jouw iPhone heel gebleven, maar zitten er nu vlekken of strepen door het beeldscherm? Of blijft het beeldscherm van jouw iPhone zelfs helemaal zwart? Dit zijn allemaal veel voorkomende oorzaken voor een iPhone 13 Pro scherm reparatie origineel zoals wij deze uitvoeren.

Bovenstaande problemen zijn alleen op te lossen door een volledige iPhone 13 Pro scherm reparatie uit te voeren. De iPhone 13 Pro schermen bestaan uit een complete module: glas en het Super Retina XDR-display (LCD). Deze onderdelen zijn tegenwoordig niet los meer van elkaar te vervangen en dienen daarom compleet in een module te worden vervangen.

De beste keuze: iPhone 13 Pro scherm reparatie origineel

Bij IRepair4u Bladel werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 13 Pro scherm reparatie origineel uitvoeren. Bij een iPhone 13 Pro scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 13 Pro er weer uitziet als nieuw!

Reparatie met originele Apple onderdelen

Apple heeft onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certifcering toegekend. Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 13 Pro originele scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de originele Apple onderdelen maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 13 Pro scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer deskundige hulp. Dank je wel"
H. Vermeulen Hapert, 15-07-2024
8/10
"TOP"
Dirkx Totaal Beheer B.V. Reusel, 04-07-2024
10/10
"klantvriendelijk, goede service en advisering."
H. van Rooij Vessem, 01-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving