×
9.6/10 (175 beoordelingen)
€ 229,-

iPhone 11 scherm reparatie origineel

Is je iPhone 11 scherm kapot gevallen? Lopen er vervelende strepen of vlekken over je scherm? Het zijn allemaal veel voorkomende zaken voor een iPhone 11 scherm reparatie origineel zoals wij die dagelijks uitvoeren.

Jammer genoeg zijn al deze problemen aan je beeldscherm van je iPhone 11 niet anders op te lossen dan door een volledige iPhone 11 scherm reparatie uit te voeren. Het scherm van een iPhone 11 bestaat niet in losse onderdelen en dient in een keer te worden vervangen.

iPhone 11 reparatie met originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 11 scherm reparatie origineel uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple geleverd en er wordt gebruik gemaakt van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen om ervoor te zorgen dat jouw originele iPhone 11 scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 11 wordt vóór en na de iPhone 11 reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

De beste keuze: iPhone 11 scherm reparatie origineel

Bij een origineel iPhone 11 scherm reparatie wordt het volledige beeldscherm van je iPhone 11 vervangen. Bij IRepair4u werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening een goede iPhone 11 reparatie uitvoeren.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 11 er weer uitziet of ‘ie net nieuw uit de doos komt!

Originele iPhone 11 reparatie: direct uitgevoerd door IRepair4u

Wij weten als geen ander hoe onmisbaar jouw iPhone is geworden. Wanneer je iPhone gerepareerd dient te worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij IRepair4u Bladel kun je zes dagen in de week terecht voor een iPhone reparatie. Loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of bel van tevoren voor een afspraak. Zo ben je er zeker van dat je niet lang hoeft te wachten op je origineel iPhone 11 scherm reparatie en het scherm op voorraad is.

Gemakkelijk bereikbaar vanuit Reusel, Hapert, Duizel, Eersel, Bergeijk, Lage-Mierde, Netersel en Hilvarenbeek.

 

Andere iPhone 11 reparaties

Scherm reparatie

€ 179 € 169

ca. 2 uur

Scherm reparatie

€ 179 € 169

Batterij

€ 89

ca. 1 uur

Batterij

€ 89

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Dacht dat mijn oplader in mijn mobiel defect was. Vakkundig gecontroleerd bleek het alleen maar een beetje stof te zijn. Daarna batterij vervangen mobiel werkt weer als een zonnetje."
Alber Hoogeloon, 23-09-2021
9/10
"Snelle service en dito reparatie"
Rick Boxtel, 04-06-2021
10/10
"mijn iPad glas was stuk en werd in korte tijd vakkundig vervangen, prima service, bedankt IRepair4u."
Cor van Herk Hapert, 03-06-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving