×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone 13 scherm reparatie origineel

Voor een iPhone 13 scherm reparatie ben je bij IRepair4u Bladel aan het juiste adres. Een lelijke barst in het beeldscherm verpest niet alleen het mooie en chique uiterlijk van jouw iPhone 13, mogelijk kan jouw toestel onbruikbaar worden door een barst in het scherm. Een onbruikbaar of kapot scherm is ook als het scherm van jouw iPhone zwart blijft of je krijgt alleen nog maar strepen of vlekken in het scherm. In deze gevallen is het noodzakelijk om een iPhone 13 scherm reparatie origineel uit te voeren.

iPhone 13 scherm reparatie origineel uitgevoerd met originele Apple onderdelen

Door de jaren heen heeft IRepair4u Bladel veel vertrouwen opgebouwd bij Apple in het repareren van Apple apparaten zoals een iPhone of iPad. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze Apple certificering kunnen wij een iPhone 13 scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij ook gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 13 scherm reparatie origineel veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 13 wordt voor en na de iPhone 13 originele scherm reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Snel uitgevoerd: iPhone 13 scherm reparatie origineel

Wij weten als geen ander hoe vaak je je iPhone gebruikt in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Je appt, belt, mailt en checkt al je tijdlijnen erop los. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone, waar je eerst ook nog wel eens je laptop voor pakte. Wanneer je iPhone 13 gerepareerd dient te worden, wil je dat jouw iPhone zo snel mogelijk gemaakt is.

De meeste klanten komen uit de directe omgeving van Bladel: Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Hilvarenbeek, Diessen en Middelbeers. Zeker wanneer je een wat grotere afstand moet afleggen naar Bladel is het erg vervelend als wij je niet direct kunnen helpen. Wij raden aan om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Bij mijn oude iphone XS was de face ID kapot, Jan gebeld of dit nog te repareren was voor een redelijke prijs, telefoon gebracht zodat Jan even kon kijken. Dit was vrij goedkoop te make..."
Tim Casteren, 10-04-2024
9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
10/10
"Heerlijk als een bedrijf met je meedenkt. Fijne service en communicatie."
van Geffen Electrotechniek B.V. Eersel , 05-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving