×
9.6/10 (337 beoordelingen)

iPad Pro 12.9 2017 reparatie

Modelcode A1670 / A1671 / A1821

Apple heeft met de iPad Pro 12.9 inch meer aansluiting gezocht met de laptop. Deze iPad Pro is vele malen groter dan de voorgaande generaties van de iPad, het nieuwe zusje van de iPad Pro 12.9 inch 2015 model. Wat niet is veranderd is in vergelijking met de vorige generatie iPad Pro 12.9 inch 2015 dat deze nieuwe iPad 12.9 inch net zo makkelijk in aanraking komt voor een iPad Pro 12.9 2017 reparatie. Voor de beste iPad Pro reparatie ga je naar iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

7/10
"goed geholpen geen problemen meer gehad"
Henk Reusel, 16-03-2023
10/10
"Goede service, klantvriendelijk en duidelijke afspraken. Reparatie goed uitgevoerd volgens afspraak en alles werkt weer perfect. Heel fijn bedrijf."
Gerwin Bladel, 21-02-2023
10/10
"Snelle, duidelijke en eerlijke uitleg met oplossingen."
A Willems, 21-02-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro 12.9 2017 reparatie van het scherm

Heeft je iPad Pro een kras opgelopen op het grote retina scherm of is het beeldscherm van de iPad Pro volledig gebroken waardoor de helderheid van het scherm voortaan ver te zoeken is? Kom dan voor een iPad Pro 12.9 2017 reparatie naar iRepair4u. Onder de categorie iPad Pro scherm repartie kun al vast wat meer lezen over de iPad Pro 12.9 2017 reparatie die iRepair4u dan voor je uitvoert.

Lees verder

iPad Pro repartie van de batterij

Laad je iPad Pro niet meer goed op of is de batterij van de iPad Pro te snel leeg na het opladen van de iPad Pro? Een iPad Pro 12.9 inch reparatie kan dit probleem dan voor je oplossen. iRepair4u heeft batterijen voor de iPad Pro op voorraad en mede daardoor is zo’n iPad Pro reparatie van korte duur. Je hoeft je iPad Pro dan ook nooit lang te missen wanneer je deze voor een iPad Pro repartie achterlaat bij iRepair4u.