×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad Pro 9.7 inch reparatie

Modelcode A1673 / A1674 / A1675

Voor een vakkundige reparatie van je iPad Pro 9.7 inch ben je bij IRepair4u te Bladel op het juiste adres. Voor meer informatie over de verschillende reparaties klik je op de iPad Pro 9.7 inch desbetreffende reparatie. Staat de reparatie voor je iPad Pro 9.7 inch er niet tussen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zullen we samen verder kijken hoe we je alsnog het beste van dienst kunnen zijn voor een iPad Pro 9.7 inch reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het scherm / beeldscherm van jouw iPad Pro 9.7 is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 199

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Glas kapot, kon meteen mijn gsm. brengen Goeie prijsopgave en gelijk alles gerepareerd. TOP."
Kees Netersel, 29-06-2022
10/10
"Je kunt er altijd terecht. Wordt vriendelijk geholpen en proberen het ook snel en zo goedkoop mogelijk te doen. Super goed bedrijf."
Bianca Hooge mierde, 11-05-2022
10/10
"Snelle service en professionele uitleg!"
Loes Reusel, 28-04-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Goede kwaliteit reparatie iPad Pro 9.7 inch

Op zoek naar een degelijke en vakkundige iPad Pro 9.7 inch reparatie? Check dan of er voor de reparatie onderdelen van originele kwaliteit gebruikt worden. IRepair4u maakt bij alle smartphone en tablet reparaties die zij uitvoert gebruik van kwalitatieve onderdelen, zo ook voor de reparatie van je geliefde iPad Pro 9.7 inch.

Lees verder

iPad Pro 9.7 inch scherm reparatie

Het meest gevoelige onderdeel van een tablet is en blijft het beeldscherm. Meer dan eens komt het voor dat een iPad Pro 9.7 inch bezitter de iPad uit zijn of haar handen heeft laten glippen. Als tablet gebruiker mag je vervolgens van heel veel geluk spreken als je scherm nog heel is en geen beschadigingen heeft. Als je minder geluk hebt en een schermreparatie voor de iPad Pro 9.7 inch nodig hebt, kun je ook terecht bij iRepair4u. Wij kunnen het scherm van je iPad Pro 9.7 inch in ongeveer 30 minuten vervangen door een nieuw scherm.

Vervangen batterij van je iPad Pro 9.7 inch

Wanneer je al enige tijd met de iPad Pro 9.7 inch werkt, kun je merken dat deze op een gegeven moment niet meer zo snel is of veel sneller leeg is dan normaal. De batterij van je iPad Pro 9.7 inch heeft veel te verduren en dit resulteert op den duur in een veel trager werkende iPad Pro 9.7 inch. Wanneer je in dit geval de iPad Pro 9.7 inch batterij laat vervangen door een nieuwe batterij bij IRepair4u werkt je iPad Pro weer net zo snel als toen je deze nieuw uit de doos haalde.

iPad Pro 9.7 inch reparatie voor elke functieknop of uitgang

Bij IRepair4u kun je ook terecht voor eventuele functieknoppen van je iPad Pro 9.7 inch die gerepareerd dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan de home button, een volumeknop, de vergrendelknop of de functieknop om je iPad Pro 9.7 inch op trilmodus te zetten. Daarnaast repareren wij ook laadpoort en de hoofdtelefoon aansluiting als dat nodig is.

Je iPad Pro 9.7 inch zo snel mogelijk gerepareerd

iRepair4u is zes dagen in de week geopend en wel van maandag tot en met zaterdag. Je kunt dagelijks bij ons terecht voor elke iPad Pro 9.7 inch reparatie die jij maar wenst. Wij hebben de benodigde onderdelen voor de iPad Pro 9.7 inch op voorraad of we kunnen ze meteen bestellen, zodat we die zo spoedig mogelijk binnen hebben. Dan kunnen we meteen de iPad Pro 9.7 inch reparatie voor uitvoeren. Eventueel kun je tijdens de reparatie een kopje koffie of thee drinken om vervolgens bij ons de deur uit te stappen met een perfect gerepareerde iPad Pro 9.7 inch.