×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad Pro 11 2018 reparatie

Modelcode A1934 / A1980 / A2013

De iPad Pro 11 inch is de perfecte metgezel voor zakelijk gebruik. De iPad is erg kwetsbaar als je de iPad overal mee naar toe neemt voor bijvoorbeeld zakelijke afspraken. Aan de iPad Pro 11 inch kan helaas van alles stuk gaan. De ene schade is irritanter dan de andere, maar vervelend is het in ieder geval altijd. Zeker wanneer je dagelijks vele uren gebruik maakt van de iPad. Bij IRepair4u kunnen we een schade in de meeste gevallen binnen een dag de iPad Pro 11 2018 reparatie uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het scherm / beeldscherm van jouw iPad Pro 11 is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 399 € 329

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goed en snel geholpen"
Willem Jansen Reusel, 03-06-2022
10/10
"Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk"
Nicole Reusel, 28-05-2022
10/10
"Altijd goed geholpen en snel. Zeker een aanrader"
Frans Pijs Reusel, 14-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro 11 2018 reparatie vaak klaar terwijl je wacht

IRepair4u heeft het juiste gereedschap tot haar beschikking, de meest voorkomende benodigde onderdelen voor een iPad Pro 11 2018 direct op voorraad, zodat wij de iPad Pro reparatie vaak dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. Uiteraard is de tijd die een iPad Pro 11 2018 reparatie in beslag neemt afhankelijk van de iPad Pro reparatie die uitgevoerd dient te worden.

Lees verder

iPad Pro 11 scherm reparatie, omdat je scherm is gesneuveld

Net als bij andere tablets en smartphones welke IRepair4u dagelijks repareert, is ook bij de iPad Pro 11 2018 reparatie de meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren. Het komt regelmatig voor dat een iPad Pro is gevallen en het scherm in duizenden stukjes ligt. Wanneer je bij ons langskomt kunnen wij het gebroken scherm van je iPad Pro 11 2018 met het juiste gereedschap loshalen en voorzien van een nieuw scherm. De iPad Pro 11 inch 2018 is de eerste iPad welke op de markt is gebracht met Face ID. Een welkome toevoeging op de iPad, maar helaas erg gevoelig voor beschadigingen. Bij een val kan het zomaar voorkomen dat gezichtsherkenning helemaal niet meer werkt. Kom bij ons langs en wij controleren de iPad op het defect. 

Kwalitatieve reparatie mét garantie

Het gevolg van vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad Pro kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een uitgevoerde iPad reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad Pro 11 2018, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.