×
9.6/10 (389 beoordelingen)

iPad Pro 12.9 2015 reparatie

Modelcode A1584 / A1652

Met de iPad Pro 12.9 heeft Apple meer aansluiting gezocht met de laptop. Het scherm van de iPad Pro is vele malen groter dan de voorgaande generaties van de iPad. Daarnaast heeft Apple gelijktijdig met de iPad Pro een iPad Pro Smart Keyboard en een iPad Pro Apple Pencil uitgebracht. Hierdoor kun je de iPad Pro 12.9 niet alleen wat betreft schermgrootte maar ook wat betreft gebruikersgemak prima vergelijken met een laptop.

IRepair4u voor de beste iPad Pro 12.9 2015 reparatie

Wat helaas niet veranderd is in vergelijking met de vorige generaties van de iPad is dat een iPad Pro nog net zo gemakkelijk in aanmerking komt voor een iPad Pro 12.9 2015 reparatie. Voor de beste iPad Pro reparatie ga je naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kleine issues worden direct verholpen, voor de bewerkelijkere wordt een realistische planning gegeven."
Roger Bladel, 14-09-2023
9/10
"Denkt mee, klantvriendelijk en denkt in mogelijkheden! Snelle service!"
Avendonk Bladel, 26-06-2023
10/10
"Klantvriendelijk en deskundig"
Cees Biest houtakker, 10-06-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro reparaties voor je volledige iPad Pro 12.9 inch

Bovenstaande iPad Pro reparaties zijn slechts enkele voorbeelden van de vele iPad Pro reparaties die iRepair4u voor je kan uitvoeren. Op de website van IRepair4u proberen we zo goed mogelijk uit te leggen met welke iPad Pro 12.9 2015 reparatie we een bepaalde schade of klacht kunnen verhelpen. Herken je het probleem dat jij ervaart niet terug op de website? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij helpen je vervolgens graag verder. In de meeste gevallen komen we dan alsnog tot een oplossing door het uitvoeren van een iPad Pro 12.9 inch reparatie.

Lees verder

Een betrouwbaar adres voor een iPad Pro reparatie

De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse iPad reparaties waaronder ook iPad Pro reparaties. Wij zijn inmiddels dan ook een betrouwbaar adres geworden voor met name mensen in de omgeving van Bladel. Mensen uit de Kempen weten ons inmiddels goed te bereiken op ons bezoekadres op het industrieterrein van Bladel en daar zijn wij ontzettend blij mee. De deur staat zes dagen in de week open voor al je vragen, voor advies en uiteraard voor het uitvoeren van elke iPad Pro 12.9 2015 reparatie.