×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad Pro 12.9 2015 reparatie

Modelcode A1584 / A1652

Met de iPad Pro 12.9 heeft Apple meer aansluiting gezocht met de laptop. Het scherm van de iPad Pro is vele malen groter dan de voorgaande generaties van de iPad. Daarnaast heeft Apple gelijktijdig met de iPad Pro een iPad Pro Smart Keyboard en een iPad Pro Apple Pencil uitgebracht. Hierdoor kun je de iPad Pro 12.9 niet alleen wat betreft schermgrootte maar ook wat betreft gebruikersgemak prima vergelijken met een laptop.

IRepair4u voor de beste iPad Pro 12.9 2015 reparatie

Wat helaas niet veranderd is in vergelijking met de vorige generaties van de iPad is dat een iPad Pro nog net zo gemakkelijk in aanmerking komt voor een iPad Pro 12.9 2015 reparatie. Voor de beste iPad Pro reparatie ga je naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het scherm / beeldscherm van jouw iPad Pro 12.9 is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

Op aanvraag

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer prettig"
Hein Arendonk , 03-06-2022
10/10
"Goed en snel geholpen"
Willem Jansen Reusel, 03-06-2022
10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro reparaties voor je volledige iPad Pro 12.9 inch

Bovenstaande iPad Pro reparaties zijn slechts enkele voorbeelden van de vele iPad Pro reparaties die iRepair4u voor je kan uitvoeren. Op de website van IRepair4u proberen we zo goed mogelijk uit te leggen met welke iPad Pro 12.9 2015 reparatie we een bepaalde schade of klacht kunnen verhelpen. Herken je het probleem dat jij ervaart niet terug op de website? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij helpen je vervolgens graag verder. In de meeste gevallen komen we dan alsnog tot een oplossing door het uitvoeren van een iPad Pro 12.9 inch reparatie.

Lees verder

Een betrouwbaar adres voor een iPad Pro reparatie

De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse iPad reparaties waaronder ook iPad Pro reparaties. Wij zijn inmiddels dan ook een betrouwbaar adres geworden voor met name mensen in de omgeving van Bladel. Mensen uit de Kempen weten ons inmiddels goed te bereiken op ons bezoekadres op het industrieterrein van Bladel en daar zijn wij ontzettend blij mee. De deur staat zes dagen in de week open voor al je vragen, voor advies en uiteraard voor het uitvoeren van elke iPad Pro 12.9 2015 reparatie.