×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPad Mini 4 reparatie

Modelcode A1538 / A1550

IRepair4u is het betrouwbare adres in de Kempen waar jij een iPad Mini 4 reparatie kunt laten uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het scherm / beeldscherm van jouw iPad Mini 4 is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 179

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
9/10
"Voor de vervanging van mijn laptop accu kon ik snel terecht. Na bestelling van de geschikte accu was mijn laptop na een paar uur weer klaar voor gebruik."
Veerle Bladel, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad mini 4 reparatie op een vakkundige wijze

Niet iedereen kan zomaar beginnen aan een iPad mini 4 reparatie. Het uit elkaar halen van de iPad mini 4 lukt de meeste mensen wel maar als je niet oppast zie je al gauw door de bomen het bos niet meer wanneer je alle onderdelen uit de iPad mini hebt gehaald. De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring en kunnen een iPad mini 4 inmiddels bijna blindelings voor je in en uit elkaar halen bij het uitvoeren van een reparatie.

Lees verder

iPad mini 4 reparatie met de juiste onderdelen en het juiste materiaal

Om te beginnen aan een goede iPad mini 4 reparatie moet je beschikken over de juiste materialen en de onderdelen. IRepair4u maakt bij een iPad mini 4 reparatie enkel en alleen gebruik van iPad mini 4 onderdelen van originele kwaliteit. Hoewel je bij goede namaak onderdelen niet direct kunt zien dat het geen originele onderdelen zijn is de kwaliteit van de onderdelen beduidend minder. Neem bijvoorbeeld een niet origineel scherm, het glas daarvan is dunner en de kwaliteit is slechter waardoor deze veel gevoeliger is voor het oplopen van schades. Enkel en alleen door het gebruik van originele onderdelen krijg je de kleuren, helderheid en touch van je iPad mini 4 terug zoals je gewend bent.

IRepair4u voert een iPad reparatie op een eerlijke manier uit

Wij houden er niet van om geld te verdienen aan een iPad mini 4 reparatie door gebruik te maken van goedkope onderdelen waardoor jij daarna al snel weer opnieuw in aanmerking komt voor een iPad mini 4 reparatie. IRepair4u gebruikt enkel onderdelen van originele kwaliteit waardoor je iPad mini 4 na een reparatie weer van een gedegen kwaliteit is. Kwalitatief hoogstaande onderdelen zijn nu eenmaal niet het goedkoopst wat maakt dat wij, in vergelijking met andere reparatiepunten, zeker niet de goedkoopste zijn. We willen graag dat jij je bewust bent van de reden waarom die andere reparatiepunten in staat zijn om een iPad mini 4 reparatie goedkoper aan te bieden. Hopelijk doet dit je besluiten om toch te kiezen voor een iPad mini 4 reparatie die iets duurder is maar waarvan je verzekerd bent van een goede kwaliteit.

IRepair4u voert een reparatie vaak nog dezelfde dag uit

Kies je daarnaast voor IRepair4u dan profiteer je daarnaast van het feit dat wij zes dagen in de week geopend zijn, dat we in de meeste gevallen dezelfde dag nog een iPad mini 4 reparatie voor je kunnen uitvoeren en dat je iPad mini 4 gerepareerd wordt terwijl je bij ons wacht onder het genot van een kopje koffie of thee.

iPad mini 4 reparaties voor alle schades

Denk vooral nooit dat je iPad mini 4 niet meer gemaakt kan worden. IRepair4u kan vele soorten iPad mini 4 reparaties voor je uitvoeren, de meest voorkomende iPad mini 4 reparaties vind je in het overzicht op onze website. Wanneer je daar de reparatie die jij nodig hebt niet tussen ziet staan neem dan gerust contact met ons op want de kans is groot dat we ook de iPad mini 4 reparatie die jij nodig hebt alsnog voor je kunnen uitvoeren.