×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPad Mini 4 reparatie

Modelcode A1538 / A1550

IRepair4u is het betrouwbare adres in de Kempen waar jij een iPad Mini 4 reparatie kunt laten uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
10/10
"Maud heeft voor mij Whatsapp in orde gemaakt en onze beide telefoons voorzien van een scherm protector. Dankjewel."
Marianne van Roey Bladel, 25-03-2024
9/10
"Snel, goede service, goede prijs."
Mark de Haas Duizel, 14-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad mini 4 reparatie op een vakkundige wijze

Niet iedereen kan zomaar beginnen aan een iPad mini 4 reparatie. Het uit elkaar halen van de iPad mini 4 lukt de meeste mensen wel maar als je niet oppast zie je al gauw door de bomen het bos niet meer wanneer je alle onderdelen uit de iPad mini hebt gehaald. De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring en kunnen een iPad mini 4 inmiddels bijna blindelings voor je in en uit elkaar halen bij het uitvoeren van een reparatie.

Lees verder

iPad mini 4 reparatie met de juiste onderdelen en het juiste materiaal

Om te beginnen aan een goede iPad mini 4 reparatie moet je beschikken over de juiste materialen en de onderdelen. IRepair4u maakt bij een iPad mini 4 reparatie enkel en alleen gebruik van iPad mini 4 onderdelen van originele kwaliteit. Hoewel je bij goede namaak onderdelen niet direct kunt zien dat het geen originele onderdelen zijn is de kwaliteit van de onderdelen beduidend minder. Neem bijvoorbeeld een niet origineel scherm, het glas daarvan is dunner en de kwaliteit is slechter waardoor deze veel gevoeliger is voor het oplopen van schades. Enkel en alleen door het gebruik van originele onderdelen krijg je de kleuren, helderheid en touch van je iPad mini 4 terug zoals je gewend bent.

IRepair4u voert een iPad reparatie op een eerlijke manier uit

Wij houden er niet van om geld te verdienen aan een iPad mini 4 reparatie door gebruik te maken van goedkope onderdelen waardoor jij daarna al snel weer opnieuw in aanmerking komt voor een iPad mini 4 reparatie. IRepair4u gebruikt enkel onderdelen van originele kwaliteit waardoor je iPad mini 4 na een reparatie weer van een gedegen kwaliteit is. Kwalitatief hoogstaande onderdelen zijn nu eenmaal niet het goedkoopst wat maakt dat wij, in vergelijking met andere reparatiepunten, zeker niet de goedkoopste zijn. We willen graag dat jij je bewust bent van de reden waarom die andere reparatiepunten in staat zijn om een iPad mini 4 reparatie goedkoper aan te bieden. Hopelijk doet dit je besluiten om toch te kiezen voor een iPad mini 4 reparatie die iets duurder is maar waarvan je verzekerd bent van een goede kwaliteit.

IRepair4u voert een reparatie vaak nog dezelfde dag uit

Kies je daarnaast voor IRepair4u dan profiteer je daarnaast van het feit dat wij zes dagen in de week geopend zijn, dat we in de meeste gevallen dezelfde dag nog een iPad mini 4 reparatie voor je kunnen uitvoeren en dat je iPad mini 4 gerepareerd wordt terwijl je bij ons wacht onder het genot van een kopje koffie of thee.

iPad mini 4 reparaties voor alle schades

Denk vooral nooit dat je iPad mini 4 niet meer gemaakt kan worden. IRepair4u kan vele soorten iPad mini 4 reparaties voor je uitvoeren, de meest voorkomende iPad mini 4 reparaties vind je in het overzicht op onze website. Wanneer je daar de reparatie die jij nodig hebt niet tussen ziet staan neem dan gerust contact met ons op want de kans is groot dat we ook de iPad mini 4 reparatie die jij nodig hebt alsnog voor je kunnen uitvoeren.