×
9.6/10 (108 beoordelingen)

iPhone 11 reparatie

Modelcode A2111 / A2221 / A2223

Heeft jouw iPhone 11 een smak op de grond gemaakt of een rondje meegedraaid in het wasmachine? Of werkt je iPhone 11 zomaar opeens niet meer? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat! Als je op zoek bent naar een iPhone 11 reparatie, ben je bij ons aan het juiste adres!

De nieuwe iPhone 11; de opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is op 10 september 2019 wereldwijd geïntroduceerd. Nieuwe kleuren dit jaar zijn mintgroen en lavender/paars. De kleuren zwart, wit, rood en geel zijn gelijk gebleven.

Naast de nieuwe kleuren is er een extra camera bijgekomen. Door middel van de extra camera aan de achterzijde kun je nu ook mooie portret foto’s maken.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Is het beeldscherm / glas van jouw iPhone 11 gebroken, gebarsten of werkt het touchscreen (deels) niet meer?
Let op: na de reparatie komt er een melding in je iPhone te staan.

Scherm reparatie zonder melding

Scherm reparatie zonder melding

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 1234

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

Op aanvraag

Batterij

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Behuizing

Behuizing

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Schoonmaak kosten

Waterschade

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"De reparatie van een IPhone 7 met audio probleem is keurig uitgevoerd en ook de nazorg is perfect. Men is goed bereikbaar voor problemen en ook wordt je goed op hoogte gehouden van de s..."
Jan Haren, 16-11-2020
10/10
"Super service. Mijn telefoon was gecrashed en mijn back-up was niet goed. Jan heeft er 2 dagen aan gewerkt maar alles weer terug. Super bedankt"
Martijn van den Broek BLADEL, 16-11-2020
10/10
"Snel en goed geholpen."
Hein Bladel, 13-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve iPhone 11 reparatie en uitstekende kwaliteit onderdelen

iRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 11 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 11 en wij vinden het zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone 11 te verprutsten met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 11 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure, no pay!”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone 11 reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 11 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro. Ook al is de iPhone spatwaterdicht, elektriciteit en water zijn geen goede vriendjes.

iRepair4u in Bladel is de geschikte locatie om je iPhone 11 reparatie te laten uitvoeren.  Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede service voor een iPhone reparatie al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een iPhone reparatie.