×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone XS scherm reparatie

Filmpjes kijken en e-mails checken gaat nu met de nieuwe iPhone XS een heel stuk gemakkelijker. Het haarscherpe OLED scherm is qua grootte gelijk aan zijn broer de iPhone X. De helderheid en kleuren van een OLED scherm blijven in elke kijk hoek gelijk. Dit maakt het kijken naar het scherm nog prettiger. Dit scherm heeft geen achtergrondverlichting nodig. Dit zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone XS ook weer langer mee gaat. Een energiezuinig iPhone XS scherm.

Is het scherm van jouw iPhone XS kapot?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De iPhone XS is een erg gevoelig toestel, waarbij een beschadiging in een klein hoekje ligt. Als de iPhone XS is gevallen en het scherm is gebarsten, dan kan IRepair4u jouw iPhone razendsnel voorzien van een gloednieuw iPhone XS scherm reparatie van originele kwaliteit! Een kras of een barst in het scherm van jouw iPhone XS verpest niet alleen het uiterlijk van jouw telefoon, maar kan ook jouw telefoon onbruikbaar maken. Zeker als er vlekken of strepen op het scherm verschijnen.

Nieuw scherm voor je iPhone XS

Bij een iPhone XS scherm reparatie wordt het hele beeldscherm van jouw iPhone XS vervangen. Hoe klein de schade aan het scherm van je iPhone XS ook is. IRepair4u maakt bij de reparatie van je scherm altijd gebruik van een iPhone XS scherm reparatie van originele kwaliteit. Deze schermen zijn duurder dan imitatie schermen maar de kwaliteit is aanzienlijk beter.

iPhone XS scherm reparatie goede kwaliteit en prijs

Bij IRepair4u Bladel vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone XS scherm te vervangen en hierdoor te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken wij uitsluitend met onderdelen voor een iPhone XS scherm reparatie van originele kwaliteit. We zijn daarom misschien niet de goedkoopste maar leveren wel een kundig, goede iPhone XS scherm reparatie. Je komt bij IRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven welke werken met fake onderdelen. Omdat jij een kostbaar toestel hebt gekocht vinden wij het erg belangrijk dat jouw iPhone met de juiste kwaliteit en service wordt gerepareerd.

De iPhone XS schermen die wij gebruiken voor de reparatie zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone XS schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Ik heb er op kunnen wachten. Hoe luxe!!"
Basten Hydro, beplanting en Advies Hapert, 07-07-2024
9/10
"Wederom een prettige ervaring gehad met IRepair4u. Er wordt altijd meegedacht naar pragmatische oplossing, super!"
Tom Bladel, 02-07-2024
10/10
"klantvriendelijk, goede service en advisering."
H. van Rooij Vessem, 01-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving