×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPhone XS reparatie

Modelcode A1920 / A2097

De iPhone XS is het nieuwe zusje van de iPhone X welke in 2017 is uitgebracht. Het uiterlijk van de iPhone XS is nagenoeg gelijk gebleven aan de iPhone XS, alleen is er een mooie extra kleur iPhone bijgekomen, gold. Het scherm en de glazen achterkant blijven erg gevoelig voor krassen en barsten. Een iPhone XS reparatie is natuurlijk wel mogelijk.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone XS is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 249 € 229

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone XS goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone XS batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Camera achter

De camera aan de achterkant van jouw iPhone XS maakt geen of slechte foto’s / video’s. Ook is het mogelijk dat de camera niet goed scherp stelt.

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 119

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone XS is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Waterschade

Is je iPhone XS nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
10/10
"Weten waar ze over praten en denken mee!"
Anneloes Eersel, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone Xs reparatie

Reparatie van het scherm van je iPhone XS

De iPhone XS heeft net zoals de iPhone X een superscherm OLED scherm dat tot aan de randen loopt van je toestel. De geavanceerde 3D camera voor gezichtsherkenning zit in de uitsparing bovenaan het scherm verwerkt. Jouw iPhone XS wordt altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van je iPhone XS gewaarborgd. Je kunt eventueel wachten tijdens de iPhone XS scherm reparatie. De iPhone XS reparatie duurt net als bij andere iPhones ongeveer een uur.

Lees verder

Verschillende iPhone XS reparaties

Niet alleen scherm iPhone XS reparaties worden veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone XS ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Staat het probleem waar je iPhone mee kampt niet op het overzicht? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Bij ons betaal je alleen voor een reparatie als we hiervoor ook daadwerkelijk kosten/uren hebben gemaakt. Alleen bij een waterschade behandeling vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten. Een iPhone XS reparatie wordt altijd gerepareerd met iPhone XS onderdelen van originele kwaliteit. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor kwalitatieve smartphone en tablet reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen. Alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.