×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone XS batterij origineel

Jouw iPhone heeft op een dag heel wat te voortduren. Want waar gebruiken wij de iPhone tegenwoordig niet voor? Bellen, appen, spelletjes spelen, navigeren, mailen, swipen, surfen noem het maar op. Doordat wij de iPhone heel de dag gebruiken en continue berichtjes ontvangen slurpt dit veel van de iPhone XS batterij.

Slechte iPhone XS accu?

Merk je dat tijdens een half uurtje gamen de batterij erg snel leegloopt, tijdens een autoritje navigeren of tijdens het face-timen? De iPhone XS accu krijgt veel te voorduren. Controleer voor de zekerheid of je de laatste software versie op jouw iPhone hebt staan. Het komt wel eens voor dat door een bepaalde software versie jouw iPhone sneller leeg loopt. Heb je de laatste iOS versie op jouw iPhone staan? Lees snel verder voor een iPhone XS batterij vervangen.

Controleer de iPhone XS batterijconditie

Vanaf de iPhone 6 (en jongere modellen) kun je de functie batterijconditie controleren. Dit kun je controleren op jouw iPhone via Instellingen – Batterij – Batterijconditie. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit gemeten toen jouw iPhone nieuw uit de doos kwam. Na verloop van tijd loopt de capaciteit terug, waardoor de batterij vaker moet worden opgeladen. De iPhone XS accu is ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit goed te functioneren. Staat de conditie lager dan 80%, dan is de batterij aan vervanging toe. Zo kan jouw iPhone inhouden qua snelheid en de batterij kan zomaar spontaan bij 20% uitvallen. Jouw iPhone denkt dat er nog bijv. 20% in de batterij moet zitten, maar dit kan niet meer worden bijgeladen vanwege de slijtage.

Is de iPhone XS batterij capaciteit nog voldoende maar valt jouw toestel toch wel eens uit? Ook al geeft jouw iPhone XS nog 40% batterij aan? Dan kun je controleren wat de piekprestaties zijn. Hierbij komt in beeld te staan:

  • ‘Je batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties’
  • Of ‘Deze iPhone is onverwacht uitgeschakeld omdat de batterij de benodigde piekstroom niet kon leveren.’

Geeft jouw iPhone de melding ‘onverwacht’ uitgeschakeld aan? Dan is jouw iPhone XS ook aan een batterij vergoeding toe.

iPhone XS batterij vervangen door middel van originele Apple onderdelen

Wij hebben door de jaren heen veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele iPhone XS batterij vervanging uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone XS batterij reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone XS wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Geen melding dat batterij niet kan worden gecontroleerd

Doordat wij originele onderdelen gebruiken voor het vervangen van de iPhone XS batterij hoef je je geen zorgen te maken voor vervelende meldingen. Als er een imitatie accu in jouw iPhone XS is geplaatst, krijg je een melding dat de batterij niet kan worden gecontroleerd. Er is dan ook geen verdere informatie beschikbaar (bijv. capaciteit en piekprestaties).Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Gewoon goed"
W. van der Heijden Bladel, 16-07-2024
10/10
"vakkundig"
Anja Janssen reusel, 11-07-2024
8/10
"Ze hebben hun best gedaan om mijn telefoon te maken maar helaas was de schade te groot."
Geert-jan Mierlo, 07-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving