×
9.6/10 (106 beoordelingen)

iPad Air 2 reparatie

Modelcode A1566 / A1567

Wanneer je kostbare iPad Air 2 een lelijke beschadiging of deuk heeft opgelopen of wanneer je iPad Air 2 op een bepaalde manier niet (goed) functioneert kun je bij iRepair4u terecht voor een vakkundige iPad Air 2 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Complete module; glas & LCD

Scherm reparatie

€ 199

Op aanvraag

Scherm reparatie

€ 199

Hoofdtelefoon poort

€ 89

ca. 1 werkdag

Hoofdtelefoon poort

€ 89

Laadpoort

€ 89

ca. 1 werkdag

Laadpoort

€ 89

Batterij

€ 99

ca. 1 werkdag

Batterij

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Alles nagekomen zoals per telefoon afgesproken was. Hier wordt nog ambachtelijk gewerkt. Een verademing in deze tijd. Ook fijn dat een bedrijf goed telefonisch bereikbaar is."
Wilma Retie (B), 20-11-2020
10/10
"De reparatie van een IPhone 7 met audio probleem is keurig uitgevoerd en ook de nazorg is perfect. Men is goed bereikbaar voor problemen en ook wordt je goed op hoogte gehouden van de s..."
Jan Haren, 16-11-2020
10/10
"Snelle reparatie en weer als nieuw!"
C. Hoeks , 02-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Air 2 Reparatie. Gegarandeerd een vakkundige reparatie

Aan een iPad Air 2 reparatie begin je niet zomaar! Op de eerste plaats moet je precies weten wat er gerepareerd moet worden als je iPad Air 2 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het zaak dat je de juist onderdelen op de juiste manier gaat vervangen. Met behulp van het juiste gereedschap kan iemand die lekker handig is misschien best een aardig eindje komen maar ieder ander loopt een behoorlijk risico om zijn of haar iPad Air 2 nog verder te beschadigen. Wil jij niet beginnen aan een iPad Air 2 reparatie? Kom voor je iPad Air 2 reparatie dan naar iRepair4u aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. De reparateurs van iRepair4u hebben inmiddels al vele iPad Air 2 reparaties uitgevoerd en daarbij de iPad Air 2 reparatie al meerdere keren uit elkaar gehaald en in elkaar gezet. Zij weten dus precies hoe de iPad Air 2 er uit ziet en in elkaar zit. Door deze jarenlange ervaring kun jij je iPad Air 2 met een gerust hard achterlaten voor een iPad Air 2 repartie bij iRepair4u.

Lees verder

Kom voor garantie op een degelijke iPad Air 2 Reparatie naar iRepair4u

Als gevolg van de vakkundige reparaties die wij nu al enkele jaren uitvoeren kunnen wij je ook een perfect gerepareerde iPad Air 2 garanderen. Wij repareren iedere iPad Air 2 die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier met onderdelen van originele kwaliteit. Onze iPad Air 2 reparaties zijn gewoon goed en daarom kunnen we je ook gemakkelijk garantie op een iPad Air 2 reparatie geven. Ervaar jij na de iPad Air 2 reparatie dus alsnog iets geks neem dan direct contact met ons op en wij helpen je verder. Wij spenderen weinig geld aan reclames maar steken al onze energie in het bieden van een goede service wanneer jij bij ons langs komt voor een iPad reparatie. De medewerkers van iRepair4u hebben liever dat jij je goede ervaring met de iPad Air reparatie en de service van iRepair4u deelt met je vrienden, vriendinnen, collega’s en familie.

iPad Air 2 Reparatie. iRepair4u gaat direct voor je aan de slag!

Om je alvast een idee te geven van de iPad Air 2 reparatie die iRepair4u voor jou gaat uitvoeren wanneer jij je iPad Air 2 ter reparatie bij ons aanbied kun je hieronder zien wat de meest voorkomende iPad Air 2 reparaties zijn die wij uitvoeren. Wanneer je iPad Air 2 niet meer functioneert wil je natuurlijk ook dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. iRepair4u probeert je daarbij dan ook zo goed mogelijk van dienst te zijn: wanneer jij belt of bij ons langs komt voor een iPad Air 2 reparatie proberen we je dezelfde dag nog van dienst te zijn.