×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Clearplex: de nieuwste generatie screenprotector!

Bijna 1 op de 2 smartphones in Nederland heeft een gebrek. Hiervan heeft het grootste gedeelte een kapot scherm of een snel leeglopende batterij. Wanneer je dit aan het lezen bent en je telefoon is nog 100% heel, dan kan het binnen enkele weken alsnog gebeuren dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Verminder dus de kans op een gebarsten scherm door middel van een Clearplex screenprotector. Dit is een hele goede bescherming voor je het scherm van je smartphone.

Wat is Clearplex? Clearplex screenprotector

Clearplex is een sterke, bijna haast onzichtbare folie die voor het eerst ontwikkelt werd voor high-end autoruiten. Later beschermde de NASA haar telefoon en tablet schermen met Clearplex in haar ruimte station. Maar nu kunnen wij IRepair4u het toepassen op jouw smartphone!

Clearplex is een techniek waarbij een zelfherstellende folie (nano technologie) met een speciale gel laag wordt aangebracht. De folie laat niet zomaar los en er komen geen lelijke luchtbelletjes onder de protectie. Een van de grote voordelen is dat deze protectie door de zelfhelende folie de levensduur en duurzaamheid van je smartphone verlengd.

Is een Clearplex screenprotector ook geschikt voor mijn smartphone?Ultrasterke Clearplex screenprotector

Jazeker! Met een database van meer dan 4000 verschillende toestellen zit jouw toestel er bijna vast en zeker tussen. Clearplex is er dus voor alle merken smartphones. Zelfs voor de gebogen schermen van Samsung (zoals een Samsung Galaxy S10 of Samsung Galaxy S8) kunnen wij voor jou een screenprotector op maat maken. Door de gebogen schermen zijn de edge schermen van Samsung erg gevoelig voor beschadigingen. Een Clearplex screenprotector is als een tweede huid voor je smartphone en houdt een beschadiging nu eerder buiten de deur.

De Clearplex screenprotecor is o.a. geschikt voor:

  • iPhone 14 serie, iPhone 13 serie, iPhone 11 serie, XS Max, XS, XR, X, 8 Plus, 8, 7 Plus, 7, 6S Plus, 6S, 6 Plus, 6, iPhone SE etc.
  • Samsung Galaxy S22 serie, S21 serie, S20 serie, S10 serie, S9 serie, S8 serie en alle generaties A (zoals A53, A52S, A50 en A7 2018) etc.
  • Huawei P30 Pro, P30, P30 Lite, P20 Pro, P20, P20 Lite, P Smart, Mate 10 Pro etc.

Wat zijn de voordelen van een Clearplex screenprotector?

  • Voor iedere smartphone een perfect op maat gemaakte screenprotector
  • Het voorkomen van krassen op je touchscreen
  • Tegengaan van schade door een val
  • Door de ultradunne folie geen impact op de werking van het touchscreen
  • Geen levertijd, de screenprotector wordt direct voor je op maat gesneden!
  • Klaar terwijl je wacht: binnen een half uurtje zit de screenprotector op je smartphone!

Staat jouw smartphone er niet tussen? Neem contact met ons op en wij kijken meteen of er voor jouw type een Clearplex screenprotector leverbaar is.

Ultrasterke screenprotector Clearplex iRepair4u

Wellicht ook interessant