×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 11 Pro scherm reparatie origineel

Heb je je iPhone 11 Pro op de grond laten vallen? Is het glas gebarsten, lopen er vervelende strepen of vlekken in het scherm? Of werkt de aanraking op het scherm niet meer? Dit zijn allemaal veelvoorkomende zaken voor een iPhone 11 Pro scherm reparatie origineel zoals wij die dagelijks uitvoeren.

Deze problemen zijn alleen op te lossen door een volledige iPhone 11 Pro scherm reparatie uit te voeren. De schermen bestaan namelijk uit complete modules, glas en het LCD (Super Retina XDR-display genaamd voor iPhone 11 Pro). Deze onderdelen zijn niet los van elkaar te vervangen en dienen in een keer compleet te worden vervangen.

iPhone 11 Pro scherm reparatie met originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 11 Pro scherm reparatie origineel uitvoeren en gebruik maken van de originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 11 Pro reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 11 Pro wordt vóór en na de iPhone 11 Pro scherm reparatie origineel onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

De beste keuze: iPhone 11 Pro reparatie origineel

Bij IRepair4u werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 11 Pro scherm reparatie uitvoeren. Kies je voor deze reparatie? Bij een iPhone 11 Pro scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 11 Pro er weer uitziet als nieuw!

iPhone 11 Pro reparatie origineel: direct uitgevoerd door IRepair4u

Wij weten als geen ander hoe onmisbaar jouw iPhone in het dagelijks leven is geworden. Bellen, appen, Insta, TikTok, Snapchat, Facebook, Tweeten, mailen en ga zo maar door. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone. Wanneer je iPhone gerepareerd dient te worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden en jouw telefoon zo kort mogelijk missen.

Bij IRepair4u Bladel kun je zes dagen in de week terecht voor een iPhone 11 Pro reparatie. Loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of bel van te voren voor een afspraak. Zo ben je er zeker van dat je niet lang hoeft te wachten op je origineel iPhone 11 Pro reparatie en het scherm op voorraad is.

Uitstekend bereikbaar vanuit Reusel, Hapert, Duizel, Eersel, Bergeijk, Lage-Mierde, Hilvarenbeek en Esbeek.Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goede uitleg en goed en snel gerepareerd"
Fiers Boomkwekerij en Dienstenverhuur Netersel , 19-07-2024
10/10
"Zeer deskundige hulp. Dank je wel"
H. Vermeulen Hapert, 15-07-2024
10/10
"Erg klantvriendelijk, ze denken met je mee. Hele goede service en vriendelijk personeel. Zeker een adresje om terug te gaan bij een volgende aankoop of om juist aan te bevelen!"
Rafke van de Plas Diessen , 01-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving