×
9.5/10 (82 beoordelingen)

iPad 3 reparatie

Modelcode A1416 / A1430 / A1403

iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F Bladel kan een kapotte iPad 3 voor je repareren. Op de website vind je een uitleg over de meest voorkomende iPad 3 reparaties. Er staat omschreven wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn van iedere iPad reparatie die door ons uitgevoerd kan worden.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Glas

Scherm reparatie

€ 99

ca. 1 werkdag

Scherm reparatie

€ 99

Heb je geen beeld meer op de iPad? Dan is waarschijnlijk het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

Scherm reparatie

€ 129

Op aanvraag

Scherm reparatie

€ 129

Hoofdtelefoon poort

€ 89

ca. 1 werkdag

Hoofdtelefoon poort

€ 89

Batterij

€ 99

ca. 3 uur

Batterij

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Last minute snel een scherm laten vervangen. Wat een service! Netjes gemaakt. Tegen scherpe prijs."
Tm Lage Mierde, 17-10-2020
10/10
"Kundige reparateur, met tips waarmee je wat kunt. Is niet bezig met het vullen van zijn kontzak, wanneer hij het niet verstandig vindt om onderdelen te vervangen / modificeren, dan zeg..."
Jan Mierlo, 25-09-2020
10/10
"Reparaties worden gewoon goed uitgevoerd en als dat goede werk tijd kost, tja, dan regelen we toch gewoon een vervangend apparaat ! En, ondanks de drukte die er op Zaterdag heerst neem..."
Jan Mierlo, 25-09-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 3 reparatie op basis van een jarenlange ervaring

Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks diverse reparaties worden uitgevoerd waaronder ook verschillende iPad 3 reparaties. De reparateurs zien het als een uitdaging om elk probleem en elke schade aan de iPad 3 te verhelpen door middel van een reparatie.

Lees verder

iPad 3 reparatie als oplossing voor elk probleem aan je iPad 3

Is het scherm van je iPad 3 gebarsten of heeft de behuizing van je iPad 3 een lelijke beschadiging opgelopen dan kan iRepair4u het scherm en/of de behuizing van je iPad 3 vervangen. Deze onderdelen sluiten perfect aan en je iPad 3 ziet er vervolgens weer als nieuw uit. Een ander veelvoorkomend probleem dat door iRepair4u wordt opgelost door middel van een iPad 3 reparatie is een iPad 3 die niet meer (goed) oplaadt. De oorzaak kan gelegen zijn in vuil en/of stof dat zich heeft opgehoopt in de oplaadpoort van je iPad en dat is soms heel gemakkelijk op te lossen. Uiteraard kan iRepair4u ook alle andere uitgangen en functieknoppen van je iPad 3 repareren door middel van een iPad reparatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoofdtelefoonaansluiting, de home knop, de volumenknoppen, de functieknop om je iPad 3 te vergrendelen en de functieknop waarmee je de iPad 3 op ‘stil’ kunt zetten.

Schroom tot slot ook vooral niet om bij ons langs te komen wanneer je iPad 3 waterschade heeft opgelopen of wanneer je software problemen ervaart op je iPad 3.

iPad 3 reparatie met kwalitatieve onderdelen

Bij elke iPad 3 reparatie die door iRepari4u wordt uitgevoerd worden iPad 3 onderdelen van originele kwaliteit gebruikt. Voor mensen die niet dagelijks werken met iPad 3 onderdelen zijn niet originele Apple onderdelen niet altijd even gemakkelijk te onderscheiden van originele Apple onderdelen. Sommige reparatiepunten maken hier misbruik van door te verkondigen dat bij een iPad reparatie gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen terwijl er feitelijk wordt gewerkt met namaak onderdelen. Je betaalt in die gevallen dan ook vaak te veel voor een slecht uitgevoerde reparatie. Na enige tijd zal je tevens merken dat de kwaliteit van je toestel zeker niet te vergelijken is met de kwaliteit van de iPad 3 op het moment dat je deze nieuw uit de doos haalde.

Doordat iRepair4u uitsluitend werkt met kwalitatieve onderdelen bij een reparatie kunnen wij de kwaliteit van onze iPad 3 reparatie wel garanderen.

iPad 3 reparatie dezelfde dag nog uitgevoerd

In de meeste gevallen kunnen wij een iPad reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren. Heb je interesse in een iPad 3 reparatie bij iRepair4u? Bel ons dan voor een afspraak of loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.