×
9.6/10 (337 beoordelingen)

iPhone 12 scherm reparatie origineel

Voor een iPhone 12 scherm reparatie origineel kun je bij IRepair4u Bladel terecht. Een lelijke barst in je beeldscherm verpest niet alleen het mooie en chique uiterlijk van jouw iPhone 12, mogelijk kan jouw toestel onbruikbaar worden door een barst in het scherm. Onbruikbaar of en kapot is het scherm van je iPhone ook wanneer deze alleen nog een zwart beeldscherm laat zien. Het kan ook zo zijn dat je strepen of vlekken in het scherm verschijnen. In deze gevallen is het noodzakelijk een iPhone scherm reparatie origineel uit te voeren.

iPhone 12 scherm reparatie uitgevoerd met originele Apple onderdelen

Door de jaren heen heeft IRepair4u Bladel veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals een iPhone of iPad. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze Apple certificering kunnen wij een iPhone 12 scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij ook gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 12 scherm reparatie origineel veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 12 wordt voor en na de iPhone 12 originele scherm reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Snel uitgevoerd: iPhone 12 origineel scherm reparatie

Wij weten als geen ander hoe vaak je je iPhone gebruikt in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Je appt, belt, mailt en checkt al je tijdlijnen erop los. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone, waar je eerst ook nog wel eens je laptop voor pakte. Wanneer je iPhone 12 gerepareerd dient te worden, wil je dat jouw iPhone zo snel mogelijk gemaakt is.

De meeste klanten komen uit de directe omgeving van Bladel: Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Hilvarenbeek, Diessen en Middelbeers. Zeker wanneer je een wat grotere afstand moet afleggen naar Bladel is het erg vervelend als wij je niet direct kunnen helpen. Wij raden aan om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Andere iPhone 12 reparaties

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Batterij

€ 129

ca. 1 uur

Batterij

€ 129

Achterkant

€ 459

ca. 1 werkdag

Achterkant

€ 459

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Laptop kapot, ik kon meteen langskomen en kreeg duidelijk advies! Helaas werd het een nieuwe laptop maar wel werd alles nog even overgezet en kon ik er zo weer verder mee!"
Marlene Hoynck Bladel, 27-02-2023
10/10
"Snelle, duidelijke en eerlijke uitleg met oplossingen."
A Willems, 21-02-2023
10/10
"Meerdere defecten aan mijn telefoon waardoor het gebruik ervan lastig werd (lees microfoon, speaker en camera defecten). Binnen enkele dagen alles verholpen voor een prima prijs!"
Jeroen Hapert, 21-02-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving