×
9.6/10 (107 beoordelingen)

iPhone 11 Pro reparatie

Modelcode A2160 / A2215 / A2217

Heeft jouw iPhone 11 Pro een smak op de grond gemaakt, werkt de camera niet naar behoren of is de behuizing beschadigd? Bij iRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 11 Pro reparatie.

Het uiterlijk van de iPhone 11 Pro is weer veranderd ten aanzien van de iPhone XS. Zo heeft de iPhone 11 Pro een derde camera aan de achterzijde erbij gekregen voor het maken van nog mooiere foto’s. Naast de space grey, zilveren en gouden kleur, heeft Apple ervoor gekozen om een nieuwe kleur eraan toe te voegen. Midnight Green is de vierde kleur voor de iPhone 11 Pro. Het glas van de behuizing aan de achterzijde is mat, dit zorgt voor een nog chiquere uitstraling.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 360

ca. 3 uur

Scherm reparatie

€ 360

Batterij

Prijs op aanvraag

ca. 1 uur

Batterij

Op aanvraag

Behuizing

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Behuizing

Op aanvraag

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen! Prima service!"
Pierre Bladel, 30-12-2020
8/10
"Alles nagekomen zoals per telefoon afgesproken was. Hier wordt nog ambachtelijk gewerkt. Een verademing in deze tijd. Ook fijn dat een bedrijf goed telefonisch bereikbaar is."
Wilma Retie (B), 20-11-2020
10/10
"Binnen een uur was het glas van mijn IPhone vervangen. Geweldige service!"
Chiel Bladel, 17-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 11 Pro scherm reparatie

De iPhone 11 Pro heeft net zoals de iPhone XS en iPhone X een super scherm OLED dat tot aan de randen van je toestel loopt. De iPhone 11 Pro heeft een verbeterde gezicht-scanner / Face ID, zodat je je telefoon nog sneller kunt openen. Wat vele gebruikers hoopte, is de notch in het scherm aan de bovenkant (voor o.a. de gezichts-scanner, selfie camera en lichtsensor) gebleven. Naar verwachting wordt de notch bij de iPhone 2020 wel aangepast.

Lees verder

Verschillende iPhone 11 Pro reparaties

Jouw iPhone 11 Pro wordt bij ons altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van jouw iPhone 11 Pro altijd gewaarborgd. Het vervangen van een iPhone 11 Pro scherm neemt even wat tijd in beslag. Maar je kunt blijven wachten op de iPhone 11 Pro reparatie onder het genot van een kopje koffie.

Niet alleen een scherm iPhone 11 Pro reparatie wordt veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone 11 Pro ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Staat het probleem waar je iPhone 11 Pro mee kampt niet op het overzicht? Neem contact met ons op, de kans is groot dat wij jou toch kunnen helpen!