×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone 15 Pro scherm reparatie origineel

NEE! Het zal toch niet waar zijn? Je bent tijdens een city trip lekker foto’s en video’s aan het maken van de mooie stad. Loopt er een toerist tegen je aan en pats, daar ligt je iPhone 15 Pro op de grond. Helemaal in shock pak je je iPhone van de grond af, maar de toerist is natuurlijk in geen veld of wegen meer te bekennen. Door de klap op de kinderkopjes heeft jouw iPhone 15 Pro het helaas niet zonder kleerscheuren eraf gebracht, het scherm is kapot gevallen. Of lopen er zelfs vlekken of strepen door het scherm? Dan is het verstandig een iPhone 15 Pro scherm te laten maken door middel van een iPhone 15 Pro scherm reparatie origineel.

De beste keuze: iPhone 15 Pro scherm reparatie origineel

Bij IRepair4u Bladel werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 15 Pro scherm reparatie origineel uitvoeren. Bij een iPhone 15 Pro scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 15 Pro er weer uitziet als nieuw!

Reparatie met originele Apple onderdelen

Apple heeft onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certifcering toegekend. Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 15 Pro originele scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de originele Apple onderdelen maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 15 Pro scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Nieuwe telefoon besteld. Alles netjes over gezet."
OrgaPro B.V. Reusel, 21-05-2024
10/10
"Toestel doet het weer en vlug klaar"
BULO Export B.V. Bladel, 02-05-2024
10/10
"goede snelle service en erg vriendelijk geholpen. aanrader"
toon stravens Steensel, 15-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving