×
9.6/10 (100 beoordelingen)

Galaxy S9 reparatie

Modelcode SM-G960F

iRepair4u is de geschikte locatie om jouw Samsung Galaxy S9 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S9 reparatie gebruik gemaakt. Je kunt bij ons 6 dagen per week terecht voor de reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 279

ca. 2 uur

Scherm reparatie

€ 279

Achterkant

€ 79

ca. 1 uur

Achterkant

€ 79

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"onze ervaring met iRepair4u is kwaliteit, deskundig, denken op een eerlijke manier mee over de beste oplossing en dit op een vriendelijke wijze"
Gerard Straatman Hapert, 02-11-2020
10/10
"Prima geholpen"
Arnoud Hapert, 30-10-2020
8/10
"Zeer tevreden met de reparatie van mijn IPhone, daarnaast ook goede en snelle communicatie."
Dennis De Kwakel, 19-10-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Scherm Samsung Galaxy S9 kapot?

De meest voorkomende schade aan de Samsung Galaxy S9 is, net als bij andere smartphones, schermschade. Na een val op de grond is de kans dat het scherm van de Samsung Galaxy S9 kapot is erg groot. De randen van de Samsung Galaxy S9 lopen door en maken de telefoon erg kwetsbaar. Bij ons kun je dezelfde dag nog terecht om een schermschade aan je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Wij maken gebruik van Samsung service packs en hebben deze over het algemeen direct op voorraad.

Lees verder

Wat is er kapot of heeft je Samung S9 waterschade?

Wanneer anderen je niet meer verstaan aan de telefoon of wanneer jij je gesprekspartner niet meer kunt horen dan kun je ook bij ons terecht. We kunnen zowel de oorspeaker als de luidspreker van je Samsung Galaxy S9 repareren. Werkt de homeknop of één van de andere functieknoppen niet meer? iRepair4u kan het voor je repareren.

 

Heeft je toestel waterschade opgelopen? Dan kun je ook bij ons terecht! Met een speciale behandeling hebben wij al menig smartphone gerepareerd.

 

Meekijken tijdens de reparatie

Wij zijn hét adres om je Samsung Galaxy S9 te laten repareren. Je mag natuurlijk tijdens de reparatie gewoon blijven kijken hoe je telefoon er aan de binnenkant uitziet. Twijfel je of je Samsung Galaxy S9 nog gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hierover direct informeren.