×
9.6/10 (108 beoordelingen)

iPhone XS reparatie

Modelcode A1920 / A2097

De iPhone XS is het nieuwe zusje van de iPhone X welke in 2017 is uitgebracht. Het uiterlijk van de iPhone XS is nagenoeg gelijk gebleven aan de iPhone XS, alleen is er een mooie extra kleur iPhone bijgekomen, gold. Het scherm en de glazen achterkant blijven erg gevoelig voor krassen en barsten. Een iPhone XS reparatie is natuurlijk wel mogelijk.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 339 € 309

Batterij

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Camera achter

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

Op aanvraag

Behuizing

Behuizing

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Schoonmaak kosten

Waterschade

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Gsm kapot en de zelfde dag nog geholpen Kon meteen langs komen super service"
Wen Bladel , 19-01-2021
8/10
"Mijn ervaring met Irepair4u ervaar ik als zeer goed. Ik kon snel terecht, en ook was de reparatie snel klaar. Ik had de keuze om naar zijn werkplaats te komen, of dat mijn telefoon werd..."
Jan Bladel, 30-12-2020
10/10
"Snel gemaakt"
Stef Casteren, 02-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone Xs reparatie

Reparatie van het scherm van je iPhone XS

De iPhone XS heeft net zoals de iPhone X een superscherm OLED scherm dat tot aan de randen loopt van je toestel. De geavanceerde 3D camera voor gezichtsherkenning zit in de uitsparing bovenaan het scherm verwerkt. Jouw iPhone XS wordt altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van je iPhone XS gewaarborgd. Je kunt eventueel wachten tijdens de iPhone XS scherm reparatie. De iPhone XS reparatie duurt net als bij andere iPhones ongeveer een uur.

Lees verder

Verschillende iPhone XS reparaties

Niet alleen scherm iPhone XS reparaties worden veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone XS ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Staat het probleem waar je iPhone mee kampt niet op het overzicht? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Bij ons betaal je alleen voor een reparatie als we hiervoor ook daadwerkelijk kosten/uren hebben gemaakt. Alleen bij een waterschade behandeling vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten. Een iPhone XS reparatie wordt altijd gerepareerd met iPhone XS onderdelen van originele kwaliteit. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

iRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor kwalitatieve smartphone en tablet reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen. Alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.