×
9.6/10 (106 beoordelingen)

Galaxy S7 reparatie

Modelcode SM-G930F

iRepair4u, de geschikte locatie om je Samsung Galaxy S7 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben van onze goede service voor je Samsung Galaxy S7 reparatie gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een Samsung smartphone reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

€ 169

ca. 1,5 uur

Scherm reparatie

€ 169

Achterkant

€ 79

ca. 1 uur

Achterkant

€ 79

Batterij

€ 69

ca. 1 uur

Batterij

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Mijn ervaring met Irepair4u ervaar ik als zeer goed. Ik kon snel terecht, en ook was de reparatie snel klaar. Ik had de keuze om naar zijn werkplaats te komen, of dat mijn telefoon werd..."
Jan Bladel, 30-12-2020
10/10
"Uitstekende service, Afspraken woorden nagekomen,"
E. van der Velden Eersel, 24-11-2020
10/10
"Nieuwe iPad werkte niet goed , leek wel een maandagochtend apparaat, maar door de inzet van Jan is het prima en naar tevredenheid opgelost. Bedankt, Jan en Maud."
Jacqueline Eersel, 11-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy S7 reparatie van goede kwaliteit betaalt zich uit

Bij een Samsung Galaxy S7 reparatie maakt iRepair4u alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een reparatie van je Samsung Galaxy S7 enkel en alleen goed is uit te voeren met de beste onderdelen. Uiteraard is het zonde wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan je S7 en om daarna deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Om de kwaliteit van de S7 reparatie te kunnen waarborgen maken wij enkel en alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit, hierdoor zijn wij helaas niet de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkst!

Lees verder

Vakkundige reparatie met de juiste service bij iRepair4u

Uiteraard mag jij als klant van iRepair4u rekenen op de beste service, dit geldt zowel voor, tijdens en na de Galaxy S7 reparatie. Je kunt altijd bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over een eventuele reparatie. We bekijken met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.

Het motto is “No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met de gedachte dat er een dure Samsung Galaxy S7 te wachten staat, maar uiteindelijk gaan zij zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je S7 eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor überhaupt een reparatie nodig is. Uiteraard geldt daarnaast bij ons ook: no cure, no pay! Als wij je Samsung Galaxy S7 in behandeling hebben voor een reparatie en wij kunnen uiteindelijk je smartphone niet maken, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Echter dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades vragen wij € 39,- aan onderzoek- en schoonmaakkosten.

iRepair4u is gevestigd in Bladel en is zes dagen in de week geopend. Je kunt ons dan ook zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor een Samsung Galaxy S7 reparatie. Zo leggen we onze agenda’s naast elkaar en kijken wat het beste moment is om een persoonlijke afspraak te maken voor de reparatie van jouw S7.