×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Andere merken

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Naast de dagelijkse iPhone, iPad en Samsung reparaties maken wij ook tal van andere merken.
Denk bijvoorbeeld aan Huawei en Sony.
Heeft jouw Sony of Huawei een smak op de grond gemaakt of is jouw kostbare toestel in een plas met water gevallen?
Door onze jarenlange ervaring in het repareren van vele verschillende merken smartphones en tablets krijgen wij bijna elk apparaat weer aan de praat.

Geen resultaten gevonden

Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen


Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goede service en reparatie bij IRepair4U, een aanrader!"
F. Bierens Duizel, 23-04-2024
10/10
"Altijd Perfecte en uiterst vriendelijke en perfecte service!"
Share Logistics B.V. Hapert, 21-04-2024
10/10
"Goed geholpen en echt kijken naar oplossingen"
Zo-ndag B.V. Bladel, 16-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Een geslaagde reparatie

De meest voorkomende smartphone reparatie is een scherm reparatie. Wil je snel een foto maken op vakantie, heb je een belangrijk telefoongesprek onderweg naar je werk of een van je kids is er met je telefoon vandoor. Een ongelukje met je telefoon is zo gebeurd. Naast een scherm reparatie vervangen wij ook batterijen en voeren wij waterschade reparaties uit. Na verloop van tijd slijt jouw batterij bij gebruik, dit kun je niet voorkomen. Met een nieuwe batterij kan jouw toestel er weer een lange tijd tegenaan.

Lees verder

Heb je jouw toestel per ongeluk in je zwembroek laten zitten na een duik in het water? Of heeft ‘ie een rondje meegedraaid in de wasmachine? Of na een avondje stappen in de wc gevallen? Geen nood, vaak krijgen wij jouw toestel er weer bovenop. Na contact met water (of een andere vloeibare stof) is het aan te raden jouw toestel uit te zetten (indien mogelijk) en jouw toestel en niet meer op te laden. Dit om eventuele verdere schade in jouw toestel te voorkomen. Geef jouw telefoon bij ons af en onze reparateurs doen hun uiterste best om jouw telefoon er weer bovenop te helpen.

Je betaalt uiteraard alleen voor een reparatie als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij een waterschade reparatie vragen wij 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- tablet- en laptop reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.

Staan de klachten die jij ervaart of de reparatie die jouw smartphone nodig heeft niet omschreven op onze website, dan bestaat er alsnog een grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op.