×
9.6/10 (175 beoordelingen)
€ 179,-
€ 169,-

iPhone XR scherm reparatie

De iPhone XR is als opvolger gekomen voor de iPhone 8. De iPhone XR heeft net zoals zijn grote broertjes de iPhone X, XS en XS Max een bijna complete glazen behuizing. Echter heeft de iPhone XR maar 1 camera aan de achterzijde. De iPhone XR heeft een LCD scherm en heeft hierdoor net wat extra power van de batterij nodig. Het LCD scherm van de iPhone XR werkt namelijk wel met achtergrondverlichting.

Is het scherm van jouw iPhone XR kapot gevallen?

Het scherm van de iPhone XR heeft een scherm diagonaal van 6.1 inch. Hierdoor is de iPhone XR net wat makkelijker in gebruik dan de iPhone XS Max (met een scherm diagonaal van 6.5 inch). De voor- en achterkant van de iPhone zijn erg gevoelig voor krassen en andere beschadigingen omdat de telefoon bijna helemaal gemaakt is van glas. Hiervoor kunnen beschadigingen en krassen het uiterlijk van jouw iPhone lelijk verpesten. Als jouw iPhone XR is gevallen en het scherm is gebarsten, dan kan IRepair4u jouw iPhone razendsnel voorzien van een gloednieuw scherm van originele kwaliteit. Een kras of barst in het scherm van jouw iPhone XR verpest natuurlijk niet alleen het uiterlijk van je telefoon. Door de beschadiging(en) kan het voorkomen dat de iPhone XR naar verloop van tijd niet meer naar behoren werkt.

Nieuw scherm voor je iPhone XR

Hoe klein de schade is aan jouw iPhone XR, bij een iPhone XR scherm reparatie wordt het complete beeldscherm vervangen. Dit is het glas en LCD. IRepair4u maakt bij de reparatie van je scherm gebruik van een iPhone XR scherm reparatie van originele kwaliteit. Deze schermen zijn duurder dan de imitatie schermen, maar de kwaliteit van een iPhone XR scherm vervangen IRepair4u Bladel is aanzienlijk beter.

iPhone XR scherm reparatie goede kwaliteit en prijs

Bij IRepair4u Bladel vinden wij het erg zonde om je kostbare iPhone XR scherm te vervangen en hierdoor te verpesten met goedkope onderdelen. Daarom werken wij uitsluitend met onderdelen van originele kwaliteit. We zijn daarom niet altijd de goedkoopste, maar wij leveren wel een vakkundige en kwalitatieve iPhone XR scherm reparatie. Je komt bij IRepair4u dan ook geen reparatieprijzen tegen die vergelijkbaar zijn met reparatie bedrijven welke werken met fake onderdelen. Omdat jij een kostbaar toestel hebt gekocht vinden wij het erg belangrijk dat jouw iPhone met de juiste kwaliteit en service wordt gerepareerd.

De iPhone XR schermen welke wij gebruiken voor het iPhone XR vervangen scherm zijn van originele kwaliteit en zijn geen refurbished iPhone XR schermen. Voor refurbished onderdelen hebben wij een andere prijs.

Heb je vragen over een iPhone XR scherm reparatie? Neem gerust contact met ons op!

Andere iPhone XR reparaties

Batterij

€ 89

ca. 1 uur

Batterij

€ 89

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle fijne correcte service ( ik kreeg voor een paar uur zelfs een leentoestel mee,zodat ik bereikbaar was)"
Ellen Bladel, 01-07-2021
10/10
"Mijn Ipad viel onschuldig maar precies op het on/off knopje zodat deze vast kwam zitten Weggebracht naar Bladel en na een dag kreeg ik smorgens telefoontje dat er mogelijkheid was om he..."
Kees Westerhoven, 21-06-2021
9/10
"Snelle service en dito reparatie"
Rick Boxtel, 04-06-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving