×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPhone XR reparatie

Modelcode A1984 / A2105

Heb je jouw iPhone XR laten vallen of heeft deze een rondje mee gedraaid in het wasmachine of werkt jouw iPhone opeens niet meer? Kijk hier welke iPhone XR reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone XR is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 179 € 169

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone XR goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone XR batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone XR is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Waterschade

Is je iPhone XR nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
9/10
"Voor de vervanging van mijn laptop accu kon ik snel terecht. Na bestelling van de geschikte accu was mijn laptop na een paar uur weer klaar voor gebruik."
Veerle Bladel, 10-02-2022
10/10
"Ik ben heel erg tevreden over de service van Irepair4u; Elke keer weer word je met veel vriendelijkheid, geduld en alle kennis van zaken geholpen. Ik zou nergens anders heen gaan met mi..."
Jolanda Bladel, 13-01-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige iPhone Xr reparatie en goede kwaliteit onderdelen

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone XR reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone XR en we vinden het zonde dat deze kwaliteit wordt verprutst met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone XR kunnen wij de kwaliteit van een iPhone XR waarborgen, hierdoor zijn we helaas niet de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone XR reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone XR reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone XR niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro. Ook al is de iPhone spatwaterdicht, elektriciteit en water zijn geen goede vriendjes.

IRepair4u in Bladel is de geschikte locatie om je iPhone XR reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede service voor een iPhone XR reparatie al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een iPhone reparatie.