×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone XR batterij origineel

Naarmate je jouw iPhone XR meer gebruikt, krijgt de batterij veel te voorduren. Want waar gebruiken wij de iPhone tegenwoordig niet meer voor? We bellen, appen, swipen en surfen erop los met onze iPhone en dat vraagt veel van een iPhone XR batterij.

Gaat je iPhone XR accu niet lang meer mee?

Check voor de zekerheid of je de laatste software versie hebt gedownload. Het komt met een iOS software update wel eens voor dat de batterij om wat voor reden sneller leeg gaat. Mogelijk is het probleem van een snel leeglopende batterij nu opgelost! Was dit niet het probleem? Lees dan snel verder.

Controleer de iPhone XR batterij conditie

Vanaf de iPhone 6 en jonger (vanaf iOS 11.3 en hoger) kun je de nieuwe functie batterijconditie controleren. Dit kun je controleren op jouw iPhone via Instellingen – Batterij – Batterijconditie. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van de iPhone gemeten in vergelijking met toen de batterij helemaal nieuw was. Na verloop van tijd hebben batterijen steeds minder capaciteit, waardoor de batterij vaker moet worden opgeladen. De batterij is normaal ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit goed te functioneren. Staat de conditie lager dan 80%? Dan is je batterij aan vervanging toe. Je telefoon gaat inhouden qua snelheid, raakt sneller leeg etc.

Is de iPhone XR accu capaciteit nog voldoende maar valt jouw toestel toch wel eens uit? Ook al geeft jouw iPhone XR nog 40% batterij aan? Dan kun je controleren wat de piekprestaties zijn. Hierbij komt in beeld te staan:

  • ‘Je batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties’
  • Of ‘Deze iPhone is onverwacht uitgeschakeld omdat de batterij de benodigde piekstroom niet kon leveren.’

Geeft jouw iPhone de melding ‘onverwacht’ uitgeschakeld aan? Dan is jouw iPhone XR ook aan een batterij vergoeding toe.

iPhone XR batterij vervangen door middel van originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele iPhone XR batterij vervanging uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone XR accu reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone XR wordt vóór en na de iPhone XR batterij vervanging origineel onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor het vervangen van jouw iPhone XR accu!Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
10/10
"Maud heeft voor mij Whatsapp in orde gemaakt en onze beide telefoons voorzien van een scherm protector. Dankjewel."
Marianne van Roey Bladel, 25-03-2024
9/10
"Telefoon uitgevallen, bellen voor afspraak, zelfde dag geregeld. Top"
Melvyn Hodes Hoogeloon , 24-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving