×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Oppo reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Top!"
Educatieve Zorg Boerderij Beverdijcken Bladel, 23-07-2024
10/10
"vakkundig"
Anja Janssen reusel, 11-07-2024
10/10
"Duidelijke afspraak en prijs prima geregeld!"
L. Hultermans tilburg, 01-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Onze missie: een geslaagde en deskundige Oppo reparatie

De meest voorkomende Oppo reparaties is een scherm reparatie. Stap je uit de auto en lag jouw Oppo nog op je schoot? Ai, grote kans dat ‘ie de val niet heeft overleeft. Naast een Oppo scherm reparatie kun je bij ons ook terecht wanneer jouw apparaat een rondje in het wasmachine heeft meegedraaid. IRepair4u kan het allemaal razendsnel voor je repareren. Je betaalt uiteraard alleen voor een Oppo repair als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij een Oppo waterschade reparatie vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten. Wij kunnen zelfs het moederbord in de meeste gevallen repareren, waardoor jouw Oppo reparatie de meeste kans van slagen heeft.

Oppo reparatie met kwalitatieve onderdelen

Bij IRepair4u draaien wij nergens onze hand voor om. Wanneer je een reparatie door IRepair4u Bladel laat uitvoeren kun je er zeker van zijn dat je Oppo wordt gerepareerd met de beste kwaliteit onderdelen. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van jouw Oppo behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Lees verder

Zes dagen in de week bereikbaar voor Oppo reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- tablet- en laptop reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.

Staan de klachten die jij ervaart of de reparatie die jouw Oppo smartphone nodig heeft niet omschreven op onze website, dan bestaat er alsnog een grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op.