×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Sony smartphone reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Top!"
Educatieve Zorg Boerderij Beverdijcken Bladel, 23-07-2024
9/10
"Snel en deskundig advies. Diverse voorraad binnen een passende prijs."
De Projectinrichter Bergeijk, 16-07-2024
10/10
"Zeer deskundige hulp. Dank je wel"
H. Vermeulen Hapert, 15-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Sony smartphone reparatie als oplossing voor vele ongemakken

Wanneer jij degene die je belt helemaal niet kunt verstaan of wanneer je merkt dat niets van wat jij verteld de andere kant van de lijn bereikt is dat erg vervelend. Het kan ook voorkomen dat jij jouw Sony niet meer krijgt opgeladen doordat de laadpoort stuk is. Dit is erg vervelend want na enkele uren zal je toestel uitvallen en heb je niets meer aan jouw fijne Sony. Of misschien heb je het al wel eens meegemaakt dat de aan/ en uit knop niet meer werkt of een van de volumeknoppen. Het zijn allemaal problemen die ontzettend ongemakkelijk zijn. Door een Sony smartphone reparatie bij IRepair4u in Bladel hoef jij je niet langer te ergeren aan ongemakken zoals hierboven omschreven.

Lees verder

Niet de goedkoopste, wel de beste

Lelijke beschadiging aan jouw telefoon? Sony smartphone reparatie van IRepair4u schiet je te hulp!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je Sony nog perfect functioneert maar dat deze door een val beschadigd is geraakt. Is het scherm van je Sony stuk of is de achterkant beschadigd? Je kunt dan ook terecht bij IRepair4u voor een Sony smartphone reparatie.

Je kunt bij ons 6 dagen in de week terecht

Voor een vakkundige en kwalitatieve Sony smartphone reparatie kun je zes dagen in de week terecht bij IRepair4u in Bladel. Wanneer je van te voren contact met ons opneemt en een persoonlijke afspraak maakt weet je zeker dat je bij aankomst niet lang hoeft te wachten voor je Sony smartphone weer naar behoren functioneert.