×
9.6/10 (108 beoordelingen)

iPhone 8 reparatie

Modelcode A1863 / A1905

Werkt je iPhone 8 opeens niet meer? Heb je jouw iPhone 8 laten vallen? Of heeft deze een rondje mee gedraaid in het wasmachine? Kijk hier welke iPhone 8 reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 199 € 179

Batterij

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Schoonmaak kosten

Waterschade

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 89

Luidspreker

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Oorspeaker

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Microfoon

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Camera glaasje € 39,-

Camera achter

Camera achter

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 99

Behuizing

Behuizing

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 175

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Uitstekende service, Afspraken woorden nagekomen,"
E. van der Velden Eersel, 24-11-2020
10/10
"Snel en goed geholpen."
Hein Bladel, 13-11-2020
9/10
"Directe en goede service"
Eveline Bladel, 08-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige reparatie en goede kwaliteit onderdelen

iRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. We zijn van mening dat een iPhone 8 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 8. Daarom vinden wij het zonde om deze kwaliteit te verprutsen met slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 8 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 8 reparatie waarborgen. Helaas zijn we hierdoor niet altijd de goedkoopste. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure no pay”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone 8 reparatie erg kostbaar is. En gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 8 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk ook geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle reparaties. Voor waterschades van je iPhone 8 vragen wij €39,- onderzoekskosten.

iRepair4u voor je iPhone 8 reparatie

iRepair4u in Bladel is de meest geschikte locatie om je iPhone 8 reparatie te laten uitvoeren. Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede iPhone 8 reparatie service al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk bij een iPhone reparatie.

Je kunt altijd bij ons terecht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Of je kunt ons telefonisch bereiken voor vragen of advies over de iPhone 8 reparatie. iRepair4u is zes dagen per week geopend. We bekijken samen met jou wat de reparatie inhoudt en wat je afwegingen daarbij zijn. Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen voor vragen of advies over een reparatie. Al onze medewerkers zullen je daarbij een eerlijk advies geven.