×
9.6/10 (138 beoordelingen)

iPhone 6 scherm reparatie refurbished

Ben jij zo’n pechvogel die al meer dan eens het scherm van je iPhone 6 kapot heeft laten vallen? Je weet dan dat de scherm reparatie voor je iPhone 6 niet goedkoop is. Zeker niet wanneer jij je iPhone 6 scherm laat vervangen door een iPhone 6 scherm van een originele kwaliteit. Bij iRepair4u kunnen wij ook een iPhone 6 repareren met een refurbished scherm. Hiermee wordt je kostbare iPhone 6 op een gedegen manier gerepareerd en het scheelt jou in je portemonnee. Lees daarom snel verder over een iPhone 6 scherm reparatie refurbished

Wat is een refurbished scherm eigenlijk

Refurbished is de engelse term voor het renoveren, het als nieuw maken van een product, zoals bijvoorbeeld een scherm van de iPhone 6. Bij een scherm reparatie refurbished wordt dus je kapotte scherm vervangen door een gerenoveerd iPhone 6 scherm.

iPhone 6 scherm reparatie refurbished. Zo goed als nieuw

De schermen die gebruikt worden bij een iPhone 6 scherm reparatie refurbished zijn iPhone 6 schermen. De schermen zijn refurbished wat wil zeggen dat het bovenste laagje van een gebruikt LCD scherm is vervangen. Dit bovenste laagje is het touchscreen De touchfunctie heb je nodig om apps te besturen. Dit touchscreen van een refurbished iPhone 6 scherm kan nooit de kwaliteit evenaren van een scherm van originele kwaliteit. Hierdoor ervaren sommige iPhone 6 gebruikers dat het besturen van apps minder gemakkelijk gaat en dat het refurbished scherm gevoeliger is voor schade bij een val.

Nu ook refurbished scherm reparatie van je iPhone 6 bij iRepair4u

Onze reparateurs zijn er van overtuigd dat je als iPhone 6 bezitter, door met name de prijs, perfect kunt kiezen voor reparatie van je iPhone 6 met een refurbished scherm. Uiteraard kan niets tippen aan een gloednieuw iPhone 6 scherm van originele kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook van mening dat goed gewoon goed is. Wanneer gewoon goed ook inhoudt dat dit je aanzienlijk scheelt in de kosten is dit naar onze mening zeker het overwegen waard.

Afspraak maken voor reparatie van je iPhone 6 met een refurbished scherm

Wil jij graag dat wij je iPhone 6 scherm repareren met een refurbished scherm? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We bekijken dan samen met jou op welke datum en op welk tijdstip we de reparatie zo snel mogelijk voor je kunnen uitvoeren.

Andere iPhone 6 reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 99 € 89

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99 € 89

Batterij

€ 59 € 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59 € 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 69

ca. 1 uur

Home button

€ 69

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Prima"
Harm Reusel , 31-03-2021
10/10
"Snelle en goede service"
Nelleke Reusel , 24-03-2021
10/10
"Goed en snel geholpen."
Mai Bledel, 21-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving