×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone werkt traag. Accu vervangen?

Hoe snel is de accu van je iPhone leeg? De kwaliteit van een batterij wordt in de loop van het gebruik van je iPhone minder.

Het is namelijk al lang niet meer zo dat je dagenlang gebruik kunt maken van je smartphone zonder deze op te laden. Dit komt natuurlijk vooral door ons intensieve smartphone gebruik. Naast bellen, gebruiken we ons toestel o.a. ook voor apps, social media, Netflix, Whatsapp en spelletjes. Dit kost nu eenmaal veel energie. Ook kou is niet goed voor de levensduur van je iPhone accu. Kou vreet ook energie.

Bij IRepair4u kunnen wij je iPhone met onze speciale accu meetapparatuur eenvoudig doormeten en testen. Zo weet je snel of je je batterij het beste kunt laten vervangen of dat je er andere manieren zijn om je batterij gebruik te verminderen. Zoals energiezuinig gebruik van je iPhone.

Je kunt zelf ook al je batterij status checken. Zo weet je welke apps het hoogste batterij gebruik hebben.

– Je gaat naar “Instellingen” op je iPhone
– Klik op “Batterij”
– Dan wacht je even en kun je kiezen voor het batterijgebruik van de laatste 24 uur of van de afgelopen 7 dagen. Daar zie je welke apps het meeste van je accu vragen.

Mocht daar geen duidelijke verbruiker uitkomen, dan ben je altijd welkom bij IRepair4u. Wij zullen dan je iPhone accu voor je doormeten.

Zorg dat je iPhone in ieder geval winterklaar is! Dat ook bij extreme kou je iPhone gewoon blijft werken met een goede accu. Zo ben je er zeker van dat jij ook gereed bent voor de winter.

 

Apple Software aanpassing werking accu

Sinds kort is bekend dat Apple je iPhone software aanpast als je iPhone al wat ouder is. Daardoor wordt de accu van je iPhone trager: check dat hier.

Wellicht ook interessant