×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Repareren van iPad 3 – laat het doen door een professional!

De iPad 3 is een prachtig apparaat. Maar helaas is dit staaltje moderne techniek niet voor iedereen even eenvoudig om te repareren. De Apple iPad reeks staat bekend als één van de minst vergevingsgezinde apparaten voor het uitvoeren van een reparatie.

We kunnen er voor kiezen om in dit bericht in te gaan op wat er allemaal mis kan gaan bij het herstellen van een iPad 3. Daar wordt echter niemand vrolijk van. iFixit heeft de iPad een 2 als rapportcijfer gegeven. Het repareren van een iPad 3 is dus alleen aan te raden als je weet wat je doet.

Wat kan ik doen als mijn iPad 3 stuk is?

Als je je iPad 3 liever niet zelf wilt repareren, dan zul je je afvragen wat de beste optie is? Een nieuwe iPad kopen is een flinke aanslag op jouw spaarrekening. Ook het sturen van je iPad 3 naar Apple zelf is een behoorlijke investering als je garantie verlopen is.iPad 3 reparatie

De beste optie is dan om jouw iPad 3 naar een specialist te sturen. In Nederland vind je verschillende aanbieders van reparaties voor de iPad 3 en andere Apple producten. Woon je in de omgeving van de Kempen dan heb je geluk. Onze reparatiewinkel zit in Bladel en is daarom dicht in de buurt.

IRepair4u: altijd originele onderdelen en snelle service

Waarom is het handig, goedkoop en snel om jouw iPad 3 naar onze reparatieshop in Bladel te brengen? Het is eigenlijk heel simpel.

1. We zijn vaak klaar terwijl je wacht en zelf mee kijkt
2. We zijn vele malen goedkoper dan de Apple reparatieservice
3. Je kunt altijd bellen voor een afspraak

Dus woon jij in Hapert, Veldhoven, Reusel, Hapert of Valkenswaard, maak dan een afspraak en kom langs met jouw iPad 3. Ook voor Belgische klanten aan de Nederlandse grens is onze reparatiewinkel in Bladel niet ver rijden!

Wellicht ook interessant