×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Spelregels iphone hunt 2022

Algemene voorwaarden winactie ‘Zoek de iPhone’

Algemene voorwaarden winactie ‘Zoek de iPhone’. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie die wordt georganiseerd door IRepair4u in samenwerking met De Muggezifters. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. IRepair4u behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

  1. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats door IRepair4u en De Muggezifters te volgen op Instagram en Facebook.
  2. De iPhone kan pas vanaf zaterdag 16 april 2022 gezocht worden.
  3. De winnaar ontvangt de nieuwste iPhone SE.
  4. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
  5. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
  6. Door deelname aan de winactie verleent de prijswinnaar toestemming aan IRepair4u en de Muggezifters om haar/zijn naam en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
  7. IRepair4u is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de winactie of het verloop van de winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  8. Eventuele vragen of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar [email protected].