×
9.6/10 (528 beoordelingen)

Klantcase We Provide

We Provide is een digitaal bureau dat webshops en websites ontwikkelt. Zij biedt haar klanten de beste online- en maatwerk-oplossingen zodat hun website of webshop optimaal kan presteren. Omdat webbouwers graag met Apple computers werken klopt eigenaar Frank Houtappels graag aan bij IRepair4u voor snelle service. De relatie met Jan gaat nog terug naar de tijd dat Jan nog werkzaam was voor BMW.

Kun je iets vertellen over je bedrijf We Provide?

“We Provide is al ruim 15 jaar actief als digitaal bureau voor alles wat met techniek te maken heeft. Wij bouwen een website of webshop met Content Management Systemen (CMS) zoals Magento, Shopware en WordPress. Zo hebben klanten ook eenvoudig toegang tot de achterkant van de website, letterlijk de backend.” Je kent We Provide mogelijk van klanten zoals My Jewellery, Buddha to Buddha, GP Batteries of Vogel’s.

Waarom heb je gekozen voor IRepair4u?

“Onze webbouwers werken met de nieuwste technieken. Geen uitdaging is ze te gek! Onze hardware en software moeten daarom betrouwbaar zijn. Wanneer er iets aan mankeert moeten we snel kunnen schakelen. IRepair4u staat snel voor je klaar en is een betrouwbare partner voor ons.”

Hoe gaat dat bij jullie in z’n werk?

“Wanneer een van onze medewerkers een probleem ervaart meldt hij dat bij mij of mijn collega Berry en dan kijken wij wat voor actie er nodig is. ”

“Als er sprake is van een softwarematig probleem kunnen we het misschien zelf wel oplossen, anders moeten we IRepair4u inschakelen. Het team van IRepair4u is heel flexibel in de manier waarop zij meedenken en een oplossing bieden.”

Hoe is jullie verdere samenwerking verlopen tussen We Provide en IRepair4u?

“We zijn erg te spreken over de snelheid en kwaliteit die IRepair4u levert. Wanneer we tegen een probleem aanlopen schakelen we ze in. Een belletje voordat we die kant op gaan is al voldoende. Afgeven en snel weer oppikken. Op korte termijn ontvangen we een diagnose en hoe het opgelost gaat worden. Daar zijn ze ook heel open in. We krijgen snel weer een werkend product terug.”

Wellicht ook interessant