×
9.6/10 (107 beoordelingen)
€ 249,-
€ 229,-

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Is je Samsung Galaxy S8 beschadigd geraakt door een fatale val, dan is dat natuurlijk enorm balen. In sommige gevallen in een Samsung Galaxy S8 welke is gevallen zelfs niet eens meer te gebruiken. Uiteraard hoeft bij een val het scherm niet meteen onbruikbaar te zijn, maar een kapot scherm doet wel enorm veel afbreuk aan het mooie uiterlijk van de Samsung Galaxy S8. Maar iRepair4u heeft de oplossing: na een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie ziet je Samsung S8 er weer uit als nieuw!

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie voor een gebarsten scherm

Het overkomt ons allemaal wel eens dat je smartphone uit je handen glipt. Wanneer je Samsung Galaxy S8 vervolgens net verkeerd terecht komt, dan kan dat als gevolg hebben dat je in aanraking komt voor een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie. Om lang door te blijven lopen met een kapot Samsung Galaxy S8 scherm loop je het risico dat je glassplinters in je vingers krijgt, het scherm los laat of in het slechtste geval het onderliggende AMOLED scherm beschadigd raakt (bijv. vlekken of strepen door het scherm). Bij een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie wordt niet alleen het glas vervangen, maar ook het AMOLED scherm en het frame met de volumeknopjes. Deze service pack zorgt voor de beste en kwalitatieve Samsung S8 scherm reparatie.

Samsung Galaxy S8 scherm vervangen bij strepen of vlekken

Natuurlijk is een gebarsten scherm door een val van je Samsung Galaxy S8 niet de enige reden waarom jij kiest voor het vervangen van het Samsung Galaxy S8 scherm. Regelmatig komen Samsung Galaxy S8 bezitters bij ons langs omdat zij last hebben van vlekken of strepen op hun beeldscherm, of dat de kleuren niet meer goed worden weergegeven na een val. Hierbij kan het voorkomen dat het glas nog heel is, maar door een val het onderliggende AMOLED beschadigd is geraakt. En laat een AMOLED scherm net erg gevoelig zijn voor vallen.

Uiterst vakkundige en kwalitatieve Samsung Galaxy S8 scherm reparatie

Wanneer je Samsung Galaxy S8 scherm vervangen laat uitvoeren bij iRepair4u Bladel kun je er zeker van zijn dat je S8 er vervolgens weer als nieuw uit ziet. Onze reparateurs kunnen het scherm van de Samsung Galaxy S8 perfect laten aansluiten op de behuizing van je S8. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het scherm hoger ligt als de behuizing van je toestel.

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie kom naar de Ambachtsweg 5F in Bladel

Wanneer je op zoek bent naar een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie kun je altijd bij ons terecht voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F, gelegen op het industrieterrein van Bladel is goed te bereiken voor alle inwoners van de Kempen. Je mag van maandag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen. Maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere Galaxy S8 reparaties

Achterkant

€ 69

ca. 30 minuten

Achterkant

€ 69

Batterij

€ 79

ca. 1 uur

Batterij

€ 79

Laadpoort

€ 79

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 79

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Binnen een uur was het glas van mijn IPhone vervangen. Geweldige service!"
Chiel Bladel, 17-11-2020
10/10
"Nieuwe iPad werkte niet goed , leek wel een maandagochtend apparaat, maar door de inzet van Jan is het prima en naar tevredenheid opgelost. Bedankt, Jan en Maud."
Jacqueline Eersel, 11-11-2020
9/10
"onze ervaring met iRepair4u is kwaliteit, deskundig, denken op een eerlijke manier mee over de beste oplossing en dit op een vriendelijke wijze"
Gerard Straatman Hapert, 02-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving