×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad 3 reparatie

Modelcode A1416 / A1430 / A1403

IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F Bladel kan een kapotte iPad 3 voor je repareren. Op de website vind je een uitleg over de meest voorkomende iPad 3 reparaties. Er staat omschreven wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn van iedere iPad reparatie die door ons uitgevoerd kan worden.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Ze Weten hier waar ze mee bezig zijn en een super snelle service."
Ronnie Krekels Reusel, 24-05-2024
10/10
"Goede service en reparatie bij IRepair4U, een aanrader!"
F. Bierens Duizel, 23-04-2024
10/10
"Goed geholpen en echt kijken naar oplossingen"
Zo-ndag B.V. Bladel, 16-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 3 reparatie op basis van een jarenlange ervaring

Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks diverse reparaties worden uitgevoerd waaronder ook verschillende iPad 3 reparaties. De reparateurs zien het als een uitdaging om elk probleem en elke schade aan de iPad 3 te verhelpen door middel van een reparatie.

Lees verder

iPad 3 reparatie als oplossing voor elk probleem aan je iPad 3

Is het scherm van je iPad 3 gebarsten of heeft de behuizing van je iPad 3 een lelijke beschadiging opgelopen dan kan IRepair4u het scherm en/of de behuizing van je iPad 3 vervangen. Deze onderdelen sluiten perfect aan en je iPad 3 ziet er vervolgens weer als nieuw uit. Een ander veelvoorkomend probleem dat door IRepair4u wordt opgelost door middel van een iPad 3 reparatie is een iPad 3 die niet meer (goed) oplaadt. De oorzaak kan gelegen zijn in vuil en/of stof dat zich heeft opgehoopt in de oplaadpoort van je iPad en dat is soms heel gemakkelijk op te lossen. Uiteraard kan IRepair4u ook alle andere uitgangen en functieknoppen van je iPad 3 repareren door middel van een iPad reparatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoofdtelefoonaansluiting, de home knop, de volumenknoppen, de functieknop om je iPad 3 te vergrendelen en de functieknop waarmee je de iPad 3 op ‘stil’ kunt zetten.

Schroom tot slot ook vooral niet om bij ons langs te komen wanneer je iPad 3 waterschade heeft opgelopen of wanneer je software problemen ervaart op je iPad 3.

iPad 3 reparatie met kwalitatieve onderdelen

Bij elke iPad 3 reparatie die door iRepari4u wordt uitgevoerd worden iPad 3 onderdelen van originele kwaliteit gebruikt. Voor mensen die niet dagelijks werken met iPad 3 onderdelen zijn niet originele Apple onderdelen niet altijd even gemakkelijk te onderscheiden van originele Apple onderdelen. Sommige reparatiepunten maken hier misbruik van door te verkondigen dat bij een iPad reparatie gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen terwijl er feitelijk wordt gewerkt met namaak onderdelen. Je betaalt in die gevallen dan ook vaak te veel voor een slecht uitgevoerde reparatie. Na enige tijd zal je tevens merken dat de kwaliteit van je toestel zeker niet te vergelijken is met de kwaliteit van de iPad 3 op het moment dat je deze nieuw uit de doos haalde.

Doordat IRepair4u uitsluitend werkt met kwalitatieve onderdelen bij een reparatie kunnen wij de kwaliteit van onze iPad 3 reparatie wel garanderen.

iPad 3 reparatie dezelfde dag nog uitgevoerd

In de meeste gevallen kunnen wij een iPad reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren. Heb je interesse in een iPad 3 reparatie bij IRepair4u? Bel ons dan voor een afspraak of loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.