Bel ons 0497-700213
 • iPad 3 reparatie

 • iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F Bladel kan een kapotte iPad 3 voor je repareren. Op de website vind je een uitleg over de meest voorkomende iPad 3 reparaties. Er staat omschreven wat we voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn van iedere iPad 3 reparatie die door ons uitgevoerd kan worden.

   

 • Scherm (glas)

  €99
  1 dag

 • Scherm (LCD)

  €129
  1 dag

 • Batterij

  €99
  2 uur

 • Koptelefoon

  €89
  2 uur

 • Laadpoort

  €89
  2 uur

 • WiFi

   
  op aanvraag


 • iPad 3 reparatie op basis van een jarenlange ervaring

  Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks diverse reparaties worden uitgevoerd waaronder ook verschillende iPad 3 reparaties. De reparateurs zien het als een uitdaging om elk probleem en elke schade aan de iPad 3 te verhelpen door middel van een reparatie.  

  lees-meer

  iPad 3 reparatie als oplossing voor elk probleem aan je iPad 3

  Is het scherm van je iPad 3 gebarsten of heeft de behuizing van je iPad 3 een lelijke beschadiging opgelopen dan kan iRepair4u het scherm en/of de behuizing van je iPad 3 vervangen. Deze onderdelen sluiten perfect aan en je iPad 3 ziet er vervolgens weer als nieuw uit. Een ander veelvoorkomend probleem dat door iRepair4u wordt opgelost door middel van een iPad 3 reparatie is een iPad 3 die niet meer (goed) oplaadt. De oorzaak kan gelegen zijn in vuil en/of stof dat zich heeft opgehoopt in de oplaadpoort van je iPad en dat is soms heel gemakkelijk op te lossen. Uiteraard kan iRepair4u ook alle andere uitgangen en functieknoppen van je iPad 3 repareren door middel van een iPad 3 reparatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoofdtelefoonaansluiting, de home knop, de volumenknoppen, de functieknop om je iPad 3 te vergrendelen en de functieknop waarmee je de iPad 3 op ‘stil’ kunt zetten.

  Schroom tot slot ook vooral niet om bij ons langs te komen wanneer je iPad 3 waterschade heeft opgelopen of wanneer je software problemen ervaart op je iPad 3.  

  iPad 3 reparatie met kwalitatieve onderdelen

  Bij elke iPad 3 reparatie die door iRepari4u wordt uitgevoerd worden iPad 3 onderdelen van originele kwaliteit gebruikt. Voor mensen die niet dagelijks werken met iPad 3 onderdelen zijn niet originele Apple onderdelen niet altijd even gemakkelijk te onderscheiden van originele Apple onderdelen. Sommige reparatiepunten maken hier misbruik van door te verkondigen dat bij een iPad 3 reparatie gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen terwijl er feitelijk wordt gewerkt met namaak onderdelen. Je betaalt in die gevallen dan ook vaak te veel voor een slecht uitgevoerde reparatie. Na enige tijd zal je tevens merken dat de kwaliteit van je toestel zeker niet te vergelijken is met de kwaliteit van de iPad 3 op het moment dat je deze nieuw uit de doos haalde. 

  Doordat iRepair4u uitsluitend werkt met kwalitatieve onderdelen bij een reparatie kunnen wij de kwaliteit van onze iPad 3 reparatie wel garanderen.  

  iPad 3 reparatie dezelfde dag nog uitgevoerd

  In de meeste gevallen kunnen wij een iPad 3 reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren. Heb je interesse in een iPad 3 reparatie bij iRepair4u? Bel ons dan voor een afspraak of loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.