×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPad 4 reparatie

Modelcode A1458 / A1459 / A1460

Een kapotte iPad 4 is niet fijn maar wat nog veel erger is is wanneer je iPad 4 na een iPad 4 reparatie slecht gerepareerd blijkt te zijn. Voorkom dit door een iPad 4 reparatie aan je iPad 4 te laten uitvoeren door ervaren reparateurs bij een gedegen reparatiepunt.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad 4 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 99

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad 4? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 129

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Batterij

Jouw iPad 4 gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

Batterij

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Altijd goed geholpen en snel. Zeker een aanrader"
Frans Pijs Reusel, 14-02-2022
10/10
"Tot de volgende keer."
Remco Das EINDHOVEN, 12-02-2022
10/10
"Ik heb bij IRepair4u een mobieltje laten herstellen na een onderdompeling in water. Prima gedaan en werkt weer als van ouds. Ook heb ik via Jan een nieuw mobieltje aangeschaft waarbij h..."
Peter en Ria Lavrijsen REUSEL, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 4 reparatie. Bijna alles kan gemaakt worden

Van een iPad 4 die niet meer werkt of die lelijk beschadigd is geraakt wordt meer dan eens gedacht dat repareren niet meer mogelijk is maar niets is minder waar. De reparateurs van IRepair4u hebben zo ontzettend veel gereedschap, onderdelen en mogelijkheden tot hun beschikking dat zij ontzettend veel problemen en schades aan je iPad 4 kunnen oplossen door middel van een iPad 4 reparatie. Op onze site geven wij je een overzicht van de meest voorkomende iPad 4 reparaties maar daarnaast hebben wij ervaring met nog tal van ander iPad 4 reparaties. Vind jij op onze website dan ook niet de juiste oplossing voor het probleem dat jij ervaart neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder

iPad 4 reparatie van kapotte homebutton tot een volledig nieuw beeldscherm

IRepair4u is er voor de kleine iPad 4 reparaties en de grote iPad 4 reparaties. Je bent dus bij ons aan het juiste adres wanneer je problemen ervaart met het opladen van je iPad 4, het luisteren van muziek, het aansluiten van een hoofdtelefoon of bijvoorbeeld bij het op de stilte modus zetten van je iPad 4. We hebben dit soort iPad 4 reparaties al vele malen uitgevoerd en we kunnen deze iPad 4 reparaties ook voor jou uitvoeren terwijl je daar op wacht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je bij aankomst bij ons op het industrieterrein niet lang hoeft te wachten alvorens wij aan de iPad 4 reparatie kunnen beginnen bel ons dan van te voren even voor een afspraak.

iPad 4 reparatie altijd uitgevoerd met originele kwaliteit Apple onderdelen

Een goede iPad 4 reparatie kan naar onze mening enkel en alleen op een goede manier uitgevoerd worden wanneer gebruik gemaakt wordt van het juiste gereedschap en van originele kwaliteit iPad 4 onderdelen van Apple. Daarom hebben de reparateurs van IRepair4u de beschikking over beiden. Zoals je weet zijn de producten van Apple niet goedkoop en dit geldt dan natuurlijk ook voor de onderdelen van deze producten. Doordat wij bij onze iPad 4 reparaties gebruik maken van originele kwaliteit Apple onderdelen kunnen wij wat betreft de prijs van een iPad 4 reparatie niet concurreren tegen reparateurs die een iPad 4 reparatie aanbieden en daarbij gebruik maken van niet originele onderdelen. Let op! want veel van deze reparatiepunten geven aan te werken met originele onderdelen van Apple maar doen dit in werkelijkheid niet.

IRepair4u heeft een goede service en is goed bereikbaar.

Doordat wij weten dat de iPad 4 reparaties die wij uitvoeren gewoon goed zijn is het voor ons geen enkel probleem om je garantie te geven op de iPad 4 reparatie die we voor je hebben uitgevoerd. Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel is niet alleen goed te bereiken voor mensen uit Bladel, ook mensen uit Reusel, Bergeyk, Eersel, lage Mierde, Hooge Mierde, Hilvarenbeek, Hapert, Steensel, Duizel en de rest van de Kempen weten ons inmiddels goed te vinden. We ontvangen zelfs meer dan regelmatig mensen uit Belgie.