×

iPad 4 reparatie

Modelcode A1458 / A1459 / A1460

Een kapotte iPad 4 is niet fijn maar wat nog veel erger is is wanneer je iPad 4 na een iPad 4 reparatie slecht gerepareerd blijkt te zijn. Voorkom dit door een iPad 4 reparatie aan je iPad 4 te laten uitvoeren door ervaren reparateurs bij een gedegen reparatiepunt.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Glas

Scherm reparatie

€ 99

ca. 1 werkdag

Scherm reparatie

€ 99

Heb je geen beeld meer op de iPad? Dan is waarschijnlijk het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

Scherm reparatie

€ 129

Op aanvraag

Scherm reparatie

€ 129

Hoofdtelefoon poort

€ 89

ca. 1 werkdag

Hoofdtelefoon poort

€ 89

Batterij

€ 99

ca. 3 uur

Batterij

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 4 reparatie. Bijna alles kan gemaakt worden

Van een iPad 4 die niet meer werkt of die lelijk beschadigd is geraakt wordt meer dan eens gedacht dat repareren niet meer mogelijk is maar niets is minder waar. De reparateurs van iRepair4u hebben zo ontzettend veel gereedschap, onderdelen en mogelijkheden tot hun beschikking dat zij ontzettend veel problemen en schades aan je iPad 4 kunnen oplossen door middel van een iPad 4 reparatie. Op onze site geven wij je een overzicht van de meest voorkomende iPad 4 reparaties maar daarnaast hebben wij ervaring met nog tal van ander iPad 4 reparaties. Vind jij op onze website dan ook niet de juiste oplossing voor het probleem dat jij ervaart neem dan gerust contact met ons op.

Lees verder

iPad 4 reparatie van kapotte homebutton tot een volledig nieuw beeldscherm

iRepair4u is er voor de kleine iPad 4 reparaties en de grote iPad 4 reparaties. Je bent dus bij ons aan het juiste adres wanneer je problemen ervaart met het opladen van je iPad 4, het luisteren van muziek, het aansluiten van een hoofdtelefoon of bijvoorbeeld bij het op de stilte modus zetten van je iPad  4.  We hebben dit soort iPad 4 reparaties al vele malen uitgevoerd en we kunnen deze iPad 4 reparaties ook voor jou uitvoeren terwijl je daar op wacht op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je bij aankomst bij ons op het industrieterrein niet lang hoeft te wachten alvorens wij aan de iPad 4 reparatie kunnen beginnen bel ons dan van te voren even voor een afspraak.

iPad 4 reparatie altijd uitgevoerd met originele Apple onderdelen

Een goede iPad 4 reparatie kan naar onze mening enkel en alleen op een goede manier uitgevoerd worden wanneer gebruik gemaakt wordt van het juiste gereedschap en van originele iPad 4 onderdelen van Apple. Daarom hebben de reparateurs van iRepair4u de beschikking over beiden. Zoals je weet zijn de producten van Apple niet goedkoop en dit geldt dan natuurlijk ook voor de onderdelen van deze producten. Doordat wij bij onze iPad 4 reparaties gebruik maken van originele Apple onderdelen kunnen wij wat betreft de prijs van een iPad 4 reparatie niet concurreren tegen reparateurs die een iPad 4 reparatie aanbieden en daarbij gebruik maken van niet originele onderdelen. Let op! want veel van deze reparatiepunten geven aan te werken met originele onderdelen van Apple maar doen dit in werkelijkheid niet.

iRepair4u heeft een goede service en is goed bereikbaar.

Doordat wij weten dat de iPad 4 reparaties die wij uitvoeren gewoon goed zijn is het voor ons geen enkel probleem om je garantie te geven op de iPad 4 reparatie die we voor je hebben uitgevoerd. Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel is niet alleen goed te bereiken voor mensen uit Bladel, ook mensen uit Reusel, Bergeyk, Eersel, lage Mierde, Hooge Mierde, Hilvarenbeek, Hapert, Steensel, Duizel  en de rest van de Kempen weten ons inmiddels goed te vinden. We ontvangen zelfs meer dan regelmatig mensen uit Belgie.