×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPad Air reparatie

Modelcode A1474 / A1475 / A1476

Als je op zoek bent naar een reparateur die snel en professioneel een iPad Air reparatie voor jou kan uitvoeren maak dan zeker een afspraak bij IRepair4u. Je kunt ons zes dagen in de week bereiken en van maandag tot en met zaterdag bij ons langskomen voor een iPad Air reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad Air of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 99

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad Air? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 199

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Batterij

Jouw iPad Air gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
9/10
"Op aanraden van een familielid in Bladel heb ik contact opgenomen met Irepair4u om mijn i-phone te laten herstellen. Telefoon was binnen enkele uren weer klaar: goed en snel weer geholpen!"
Coen Oirschot, 10-02-2022
10/10
"Bij alle andere repairshops was ik mijn Macbook een paar dagen kwijt voor schermreparatie. Ook bij Apple. Bij Irepair4u afspraak gemaakt en ik kon er op wachten. Het was een eind rijden..."
Herman Lisse, 04-01-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

IRepair4u voert elke iPad Air reparatie voor je uit

Heb jij schade aan je iPad Air, is er een onderdeel van je iPad Air kapot gegaan of werkt een van de vele functies van de iPad Air niet meer? IRepair4u helpt je graag door je iPad Air voor jou te repareren. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende iPad Air reparaties. Per iPad Air reparatie kom je te weten hoe je kunt nagaan of je in aanmerking komt voor de desbetreffende iPad Air reparatie. Wanneer je de klachten herkent die daarbij staan omschreven kun je tevens lezen wat er moet gebeuren om die klachten te voorkomen. Soms kunnen een aantal tips en trucjes je al even uit de ergste nood helpen voor de periode voor een iPad Air reparatie. Tot slot vind je er een overzicht van de kosten die een iPad Air reparatie met zich meeneemt. Door middel van de website van IRepair4u zie je direct voor welke iPad Air reparatie jouw iPad in aanmerking komt en wat je dat gaat kosten.

Lees verder

IRepair4u van hobbymatige reparatie naar vakkundige professionaliteit.

IRepair4u voert inmiddels al jarenlang reparaties uit van met name smartphones en tablets. Het hobbymatig uit elkaar halen van de eerste iPad is uitgegroeid tot het dagelijks repareren van alle generaties iPad. De reparateurs van IRepair4u zijn geïnteresseerd in producten zoals de iPad Air, zij weten dan ook enorm veel af van de iPad Air en voeren iedere iPad Air reparatie ontzettend graag uit. Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad Air reparatie of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad Air reparatie.

iPad Air reparaties door IRepair4u als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u spendeert tamelijk weinig geld en energie aan dure reclames, wij zijn er dan ook van overtuigd dat de beste reclame wordt gemaakt door tevreden klanten. De medewerkers van IRepair4u zetten dan ook alles op alles om dit laatste te bewerkstelligen. Dus ook wanneer jij bij ons langs komt voor een iPad Air reparatie zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat jij tevreden de deur uit gaat. Dit doen we op de eerste plaats door je zo snel mogelijk van dienst te zijn wanneer jij ons benaderd voor een iPad reparatie. In de meeste gevallen kun je dezelfde dag nog bij ons terecht en kunnen wij je iPad Air direct voor je repareren. De meeste onderdelen van de iPad Air hebben we namelijk direct op voorraad. Omdat wij werken met onderdelen van originele kwaliteit kunnen we zorgen voor een iPad Air reparatie van een goede kwaliteit waarover jij alleen maar tevreden kunt zijn.