×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPad Mini 3 reparatie

Modelcode A1599 / A1600

Aan je iPad Mini 3 kan jammer genoeg van alles kapot gaan. De ene schade is irritanter dan de andere maar vervelend is het in ieder geval altijd, zeker wanneer je veel gebruik maakt van de iPad Mini 3. Bij IRepair4u kunnen we een schade in de meeste gevallen dezelfde dag nog een iPad Mini 3 reparatie voor je uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad Mini 3 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 129

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad Mini 3? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 179

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Batterij

Jouw iPad Mini 3 gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

Batterij

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
9/10
"Een zeer prettige ervaring ondanks dat mijn telefoon stuk was!"
Mieke Reusel, 27-01-2022
9/10
"Scherm gerepareerd. Een orgineel scherm terug voor een namaakscherm. Snel en vakkundig. Een kleinigheid over het hoofd gezien wat ook opgelost werd! top!"
Ad van Poppel Reusel, 30-12-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Mini 3 reparatie vaak klaar terwijl je wacht

Omdat IRepair4u het juiste gereedschap tot haar beschikking heeft en de benodigde onderdelen voor een iPad mini 3 reparatie direct op voorraad zijn, kunnen wij een iPad mini 3 reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren. Uiteraard is de tijd die een iPad mini 3 reparatie in beslag neemt afhankelijk van de iPad mini 3 reparatie die uitgevoerd dient te worden. Gemiddeld neemt een iPad mini 3 reparatie ongeveer 30 minuten in beslag. Je kunt dus gewoon, eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee, bij ons blijven wachten tot je iPad mini gerepareerd is.

Lees verder

IRepair4u goed bereikbaar voor inwoners van de Kempen

Je kunt gewoon bij ons binnenlopen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Onze locatie op het industrieterrein is uiteraard goed te bereiken voor mensen uit Bladel maar ook voor mensen uit alle andere omliggende dorpen uit de Kempen zoals Reusel, Bergeijk, Hilvarenbeek, Vessem en Eersel. We zijn daarnaast ook hartstikke blij met onze klanten over de grens uit België die ons inmiddels ook goed weten te vinden in Bladel.

Het is regelmatig erg druk bij IRepair4u, omdat je gewoon bij ons kunt binnenlopen. Wanneer je er zeker van wil zijn dat je niet te lang hoeft te wachten op een reparatie bel ons dan van te voren even voor een afspraak.

iPad mini 3 reparatie omdat je scherm is gesneuveld

Net als bij de andere tablets en smartphones die IRepair4u repareert, is ook bij de iPad mini 3 een schermreparatie de meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren. Het komt regelmatig voor dat een iPad mini 3 is gevallen en er nog maar weinig overgebleven is van het beeldscherm. Wanneer je langskomt bij IRepair4u kunnen wij het gebroken scherm van de iPad mini 3 met het juiste gereedschap loshalen van deze iPad en vervangen door een nieuw 3 scherm van originele kwaliteit.

iPad mini 3 reparatie uitsluitend met originele kwaliteit Apple onderdelen

Niet alleen bij een iPad mini 3 schermreparatie maar bij alle iPad mini 3 reparaties maakt IRepair4u gebruik van iPad mini 3 onderdelen van originele kwaliteit. Enkel wanneer gebruik gemaakt wordt van onderdelen van originele kwaliteit kan de kwaliteit van de reparatie gegarandeerd worden. De goede kwaliteit van Apple producten is vaak een van de redenen waarom veel iPad mini 3 bezitters voor dit product van Apple hebben gekozen. Het is dan ook zonde om afstand te doen door bij een iPad mini 3 reparatie gebruik te maken van namaak onderdelen van minder goede kwaliteit. Een iPad mini 3 reparatie welke wordt uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit is vaak iets duurder. Maar wanneer je veel waarde hecht aan de kwaliteit van je iPad mini 3 is dit zeker aan te raden.