×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 11 Pro Max batterij origineel

Toen jij jouw iPhone 11 Pro Max kocht was jouw toestel toch niet traag? Dat klopt, maar door het vele gebruik van jouw iPhone en alles wat we opslaan, zien wij vaker dat de duur van de iPhone 11 Pro Max korter wordt. Veel iPhone 11 Pro gebruikers komen dan bij ons langs met de vraag of wij hun iPhone 11 Pro Max batterij kunnen vervangen.

Slechte iPhone 11 Pro Max accu?

De batterij van jouw iPhone 11 Pro Max krijgt heel wat te voorduren. Zo doen wij alles op onze iPhone: bellen, appen, mailen, swipen, Tik Tok filmpjes opnemen, Insta checken en ga zo maar door. Merk je dat tijdens een kwartiertje Tik Tok filmpjes kijken jouw batterij ineens heel snel is leeggelopen? Of dat je tijdens een face-time gesprek het batterijpercentage met de minuut ziet terug uitlopen? Controleer of je de laatste software op jouw iPhone hebt staan. Het komt wel eens voor dat bij bepaalde software versies de batterij sneller leeg loopt. Loopt jouw batterij alsnog snel leeg? Lees snel verder.

Controleer de iPhone 11 Pro Max batterij conditie

Vanaf de iPhone 6 (en nieuwer) kun je de functie batterijconditie controleren. Dit kun je controleren op jouw iPhone via Instellingen – Batterij – Batterijconditie. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit gemeten toen jouw iPhone 11 Pro Max nieuw uit de doos kwam. Na verloop van tijd loopt de capaciteit terug, waardoor de batterij vaker moet worden opgeladen. De iPhone 11 Pro Max accu is ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit goed te functioneren. Staat de conditie lager dan 80%, dan is de batterij aan vervanging toe. Zo kan jouw iPhone inhouden qua snelheid en de batterij kan zomaar spontaan bij 20% uitvallen. Jouw iPhone denkt dat er nog bijv. 20% in de batterij moet zitten, maar dit kan niet meer worden bijgeladen vanwege de slijtage.

Is de iPhone 11 Pro Max batterij capaciteit nog voldoende maar valt jouw toestel toch wel eens uit? Dan kun je controleren wat de piekprestaties zijn. Hierbij komt in beeld te staan:

  • ‘Je batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties’
  • Of ‘Deze iPhone is onverwacht uitgeschakeld omdat de batterij de benodigde piekstroom niet kon leveren.’

Geeft jouw iPhone de melding ‘onverwacht’ uitgeschakeld aan? Dan is jouw iPhone 11 Pro Max ook aan een batterij vergoeding toe.

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen door middel van originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele iPhone 11 Pro Max batterij vervanging uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 11 Pro Max accu reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 11 Pro Max wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Geen melding dat batterij niet kan worden gecontroleerd

Voor het vervangen van jouw iPhone 11 Pro Max accu maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. Door het gebruik van originele onderdelen hoef je je geen zorgen te maken over vervelende meldingen. Als er een imitatie accu in jouw iPhone 11 Pro Max zit, krijg je een melding dat de batterij niet kan worden gecontroleerd. Hierdoor is er geen verdere informatie beschikbaar zoals de batterijcapaciteit.

De gegevens op je iPhone 11 Pro Max blijven gewoon beschikbaar als de batterij vervangen moet worden. Het is natuurlijk altijd wel verstandig om een back-up te maken van de gegevens van je iPhone in bijvoorbeeld iCloud of je computer.

Andere iPhone 11 Pro Max reparaties

Scherm reparatie

€ 429

ca. 3 uur

Scherm reparatie

€ 429

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Prima service, zeer tevreden!"
S. Boerboom Eersel, 27-11-2022
9/10
"Prima snelle service!"
Martijn Timmermans Bladel, 10-11-2022
10/10
"Super service."
Inge Van raak Hooge Mierde, 06-11-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving