×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie origineel

Kun jij je het moment nog herinneren waarop jouw geliefde iPhone 11 Pro Max een smak op de grond maakte? Daarna het moment waarop jij je hart voelt bonzen toen je je iPhone oppakte om te zien of het beeldscherm beschadigd was? Jammer genoeg heeft het noodlot toegeslagen en heeft je iPhone scherm het niet overleeft. Het goede nieuws op dit moment is, is dat wij jouw iPhone 11 Pro Max weer als nieuw repareren. Dit doen wij door middel van een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie origineel.

Het kan ook zijn dat jouw beeldscherm tijdens de fatale val op de grond heel is gebleven, maar toch niet meer (volledig) functioneert. Er kunnen vlekken of strepen in je scherm verschijnen of je kunt het scherm niet meer bedienen. In deze gevallen is een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie ook noodzakelijk.

Reparatie uitgevoerd door middel van originele onderdelen geleverd door Apple

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie origineel uitvoeren en gebruik maken van de originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 11 Pro Max scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 11 Pro Max wordt vóór en na de iPhone 11 Pro Max scherm reparatie origineel onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie origineel: direct uitgevoerd door IRepair4u

Wij weten als geen ander hoe onmisbaar jouw iPhone in het dagelijks leven is geworden. Bellen, appen, mailen, Insta, TikTok, Snapchat en ga zo maar door. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone. Wanneer je iPhone gerepareerd dient te worden, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden en jouw telefoon zo kort mogelijk missen.

Bij IRepair4u kun je zes dagen in de week terecht voor een iPhone 11 Pro Max reparatie. Loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel of bel van tevoren voor een afspraak. Zo ben je er zeker van dat je niet lang hoeft te wachten op je originele iPhone 11 Pro Max scherm reparatie.

Andere iPhone 11 Pro Max reparaties

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 29

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 29

Batterij

€ 109

ca. 1 uur

Batterij

€ 109

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Prima service, zeer tevreden!"
S. Boerboom Eersel, 27-11-2022
10/10
"Zeer kundig, behulpzaam en vlot geholpen"
Paardenartsen Brabant Coöperatie U.A. Reusel/Diessen , 25-11-2022
9/10
"Direct geholpen, goede service!"
Stal Boshoven Riethoven , 08-11-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving