×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 13 mini reparatie

Modelcode A2481 / A2626 / A2629 / A2630 / A2628

De opvolger van de fijne en compacte iPhone 12 mini: de iPhone 13 mini. Het toestel heeft dezelfde afmetingen als zijn voorganger, maar heeft toch wat kleine updates ondergaan. Zo heeft de camera een update gekregen, is de batterij van de iPhone 13 mini weer net krachtiger en is de standaard opslagcapaciteit verhoogd naar 128GB. De iPhone 13 mini is uitgebracht in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en de nieuwe kleur roze.

Is het scherm van je iPhone 13 mini stuk of krijg je je iPhone niet meer opgeladen? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 13 mini scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 329

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Apple original

Face ID

Werkt jouw Face ID niet naar behoren door bijv. een val? Of als je Face ID opnieuw in wilt stellen blijft de camera zwart? Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Face ID

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 219

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 13 mini goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 29

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 13 mini batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 129

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 13 mini achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 419

Waterschade

Is je iPhone 13 mini nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Altijd goed geholpen en vooral snel, vakman! Doe zo verder!"
Peter Verlinden Geel, 29-11-2022
10/10
"Netjes gemaakt en een vriendelijke snelle service."
I. Lemans Reusel, 10-11-2022
10/10
"Fijne communicatie en goede service."
J. Willems Reusel, 07-11-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve reparatie van je iPhone 13 mini

De behuizing van de iPhone 13 mini is volledig gemaakt van glas wat ervoor zorgt dat een ongelukje met jouw iPhone 13 mini zo is gemaakt.

IRepair4u Bladel maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 13 mini reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel geld uitgegeven aan een dure iPhone en wij vinden het eg zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone te verprutsen met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van deze onderdelen kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 13 mini reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste iPhone reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

Verschillende iPhone 13 mini reparaties

Heeft jouw iPhone 13 mini een duik naar de grond gemaakt, een rondje meegedraaid in het wasmachine, werkt de camera niet meer of is de behuizing beschadigd? Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 13 mini reparatie.

Je kunt ervoor kiezen om het scherm te vervangen door middel van een origineel iPhone 13 mini scherm. Sinds IRepair4u Bladel IRP (Independent Repair Provider) is, mogen wij reparaties welke buiten de garantie vallen van Apple repareren. Met deze certificering kunnen wij jouw iPhone 13 mini repareren door middel van originele Apple onderdelen en wordt er gebruik gemaakt van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen.