×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPhone 13 mini reparatie

Modelcode A2481 / A2626 / A2629 / A2630 / A2628

De opvolger van de fijne en compacte iPhone 12 mini: de iPhone 13 mini. Het toestel heeft dezelfde afmetingen als zijn voorganger, maar heeft toch wat kleine updates ondergaan. Zo heeft de camera een update gekregen, is de batterij van de iPhone 13 mini weer net krachtiger en is de standaard opslagcapaciteit verhoogd naar 128GB. De iPhone 13 mini is uitgebracht in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en de nieuwe kleur roze.

Is het scherm van je iPhone 13 mini stuk of krijg je je iPhone niet meer opgeladen? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Korte lijnen, goede service, denkt mee!"
Ilse Geboers Middelbeers, 02-01-2024
10/10
"Zeer klantvriendelijk"
Presley Bladel, 19-12-2023
10/10
"Ben voorteffelijk geholpen door jullie. Kom volgende keer weer naar jullie."
Ad Reusel, 25-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve reparatie van je iPhone 13 mini

De behuizing van de iPhone 13 mini is volledig gemaakt van glas wat ervoor zorgt dat een ongelukje met jouw iPhone 13 mini zo is gemaakt.

IRepair4u Bladel maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 13 mini reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel geld uitgegeven aan een dure iPhone en wij vinden het eg zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone te verprutsen met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van deze onderdelen kunnen wij de kwaliteit van een iPhone 13 mini reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste iPhone reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

Verschillende iPhone 13 mini reparaties

Heeft jouw iPhone 13 mini een duik naar de grond gemaakt, een rondje meegedraaid in het wasmachine, werkt de camera niet meer of is de behuizing beschadigd? Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 13 mini reparatie.

Je kunt ervoor kiezen om het scherm te vervangen door middel van een origineel iPhone 13 mini scherm. Sinds IRepair4u Bladel IRP (Independent Repair Provider) is, mogen wij reparaties welke buiten de garantie vallen van Apple repareren. Met deze certificering kunnen wij jouw iPhone 13 mini repareren door middel van originele Apple onderdelen en wordt er gebruik gemaakt van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen.