×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPhone 15 Plus reparatie

Modelcode A2847 / A3093 / A3096 / A3094

Ben je de trotse eigenaar van de gloednieuwe iPhone 15 Plus en heb je te maken met een ongelukkige schade? Geen zorgen, IRepair4u Bladel staat paraat om je te helpen! Met onze professionele service en toegewijde technici ben je verzekerd van een snelle en vakkundige iPhone 15 Plus reparatie, zodat je snel weer van je iPhone kunt genieten.

IRepair4u Bladel begrijpt hoe belangrijk je iPhone voor je is. Het is niet zomaar een telefoon; het is een verlengstuk van jezelf, je communicatiemiddel, je agenda, je camera en nog veel meer. Daarom begrijpen we ook dat je niet lang zonder wilt zitten. Gelukkig kunnen wij je snel van dienst zijn, zodat je weer in contact kunt komen met je vrienden, familie en de wereld om je heen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle service."
Marcel Duizel, 10-01-2024
10/10
"We hebben goed advies ontvangen bij de aankoop van een ipad. Keurige service erna met de gegevens op de nieuwe plaatsen."
Jac Biest Houtakker , 25-12-2023
10/10
"Ik bracht mijn I-Phone rond de middag. Hij wist me al meteen te vertellen dat mijn batterij kapot was. Ik kon mijn mobiel een paar uren later al weer ophalen. En gaf ook nog goed advies..."
Pijs - Timmermans Reusel, 02-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Breed scala aan iPhone 15 Plus reparatie mogelijkheden

Onze reparatieservice voor de iPhone 15 Plus omvat een breed scala aan problemen, van gebarsten schermen en niet-reagerende touchscreens tot batterijproblemen en defecte camera’s. Onze technici hebben uitgebreide ervaring en training in het herstellen van Apple-apparaten, en ze zijn uitgerust met de nieuwste tools en originele onderdelen. Dit stelt hen in staat om de meeste reparaties snel en efficiënt uit te voeren.

Wanneer je je iPhone 15 Plus ter reparatie bij IRepair4u Bladel brengt, beginnen we met een grondige inspectie om het exacte probleem vast te stellen. We nemen de tijd om met je te bespreken wat er moet gebeuren en wat de geschatte kosten zullen zijn, zodat je volledig op de hoogte bent voordat we met de reparatie beginnen. We streven naar transparantie in al onze communicatie.

Na goedkeuring van de reparatie begint ons deskundige team onmiddellijk met het herstelproces. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken scherm, het herstellen van waterschade, het oplossen van softwareproblemen of het vervangen van een versleten batterij, we zorgen ervoor dat je iPhone snel en grondig wordt gerepareerd.

Lees verder

Snelle iPhone 15 Plus reparatie service

Wat onze klanten echt waarderen, is de snelheid van onze service. We begrijpen dat je je telefoon niet lang kunt missen, dus we streven ernaar om reparaties in een mum van tijd uit te voeren. In veel gevallen kun je op dezelfde dag je gerepareerde iPhone 15 Plus weer ophalen.

Bij IRepair4u Bladel geloven we ook sterk in klanttevredenheid. We willen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van de reparatie als de service die je hebt ontvangen. Daarom bieden we garanties op onze reparaties, zodat je met een gerust hart van je iPhone kunt genieten.

Dus, als je iPhone 15 Plus in de problemen zit en je hebt een betrouwbare reparatiepartner nodig, zoek dan niet verder dan IRepair4u Bladel. Ons team van toegewijde experts staat klaar om je te helpen en je kostbare iPhone weer tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en herstel de functionaliteit van je iPhone 15 Plus!