×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPhone 15 Pro Max reparatie

Modelcode A2849 / A3105 / A3108 / A3106

De iPhone 15 Pro Max, als toonbeeld van geavanceerde technologie, kan, ondanks zijn krachtige prestaties en indrukwekkende functies, geconfronteerd worden met onverwachte situaties die reparatie vereisen. Een veelvoorkomend issue is schade aan het scherm als gevolg van een val, een probleem dat snel en vakkundig kan worden opgelost door de bekwame technici van IRepair4u Bladel. Wij zijn een gecertificeerde Independent Repair Provider van Apple.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle service."
Marcel Duizel, 10-01-2024
8/10
"Een goede service"
Peter Vosters Reusel, 26-12-2023
10/10
"snelle en vakkundige service"
Het fruit bladel , 24-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Je kunt bij ons terecht voor verschillende iPhone 15 Pro Max reparaties

Hoewel de iPhone 15 Pro Max waterbestendig is, kan vochtschade in extreme situaties optreden. In dergelijke gevallen is het van essentieel belang om onmiddellijk contact op te nemen met IRepair4u Bladel, waar deskundige technici niet alleen de zichtbare schade aanpakken, maar ook een grondige inspectie uitvoeren om eventuele interne schade te herstellen.

Softwareproblemen, zoals vastlopen, kunnen ook optreden, maar met de expertise van IRepair4u Bladel kunnen deze snel en effectief worden verholpen. Door de software bij te werken of opnieuw te installeren, herstellen de technici de volledige functionaliteit van de iPhone 15 Pro Max.

Lees verder

Apple Independent Repair Provider

Het is cruciaal om te benadrukken dat IRepair4u Bladel een erkende Independent Repair Provider van Apple is, wat betekent dat klanten kunnen vertrouwen op hoogwaardige service en originele Apple-onderdelen. Door hun apparaat toe te vertrouwen aan de bekwame handen van IRepair4u Bladel, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun iPhone 15 Pro Max snel, professioneel en met de hoogste kwaliteit wordt gerepareerd.

Kortom, de behoefte aan iPhone 15 Pro Max-reparatie is onvermijdelijk, maar gelukkig staat IRepair4u Bladel klaar om deze problemen aan te pakken met ongeëvenaard vakmanschap en service. Vertrouw op de experts voor een probleemloze reparatie-ervaring, zodat gebruikers snel weer kunnen genieten van de ongeëvenaarde functionaliteit van hun iPhone 15 Pro Max.