×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 4S reparatie

Modelcode A1431 / A1387

IRepair4u is een reparatiepunt voor alle smartphones en tablets waar reparaties op een goede manier worden uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit. Wanneer je bij ons langskomt voor een iPhone 4S reparatie worden de onderdelen die vervangen moeten worden vervangen door nieuwe iPhone 4S onderdelen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 4S is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 69

Batterij

Valt je iPhone 4S uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 39

Waterschade

Is je iPhone 4S nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Geweldige service gwn top"
Jacco Bladel, 30-06-2022
10/10
"Geen probleem te moeilijk en snel opgelost"
Paul Bladel, 03-06-2022
9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 4S reparaties IRepair4u maakt je iPhone 4S als nieuw

De reparateurs kennen de iPhone 4S van binnen en van buiten en zijn dan ook perfect in staat dit toestel te repareren wanneer onderdelen van de iPhone 4S niet goed functioneren of wanneer je iPhone 4S beschadigd is geraakt. Zoals gezegd werken wij uitsluitend met iPhone 4S onderdelen van goede kwaliteit zodat je iPhone 4S er na een iPhone 4S reparatie als nieuw uitziet.

Lees verder

iPhone 4S reparatie wat kan iRepair4u allemaal repareren?

IRepair4u heeft ontzettend veel iPhone 4S reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van veel ongemakken of lelijke schades aan je iPhone 4S kan afhelpen. Wanneer een van de vele functieknoppen van je iPhone 4S niet werkt kunnen wij deze in een korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je iPhone 4S geen connectie maakt met wifi, wanneer je camera kapot is of wanneer de accu van je smartphone veel te snel leeg gaat. Het zijn allemaal ontzettend irritante dingen die IRepair4u eenvoudig voor je kan oplossen door een iPhone 4S reparatie voor je uit te voeren. Op onze website proberen we je een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de iPhone 4S reparaties die we voor je kunnen uitvoeren. Wanneer de problemen die jij met je iPhone 4S ervaart of de iPhone 4S reparatie waar jij naar op zoek bent niet wordt omschreven op onze website neem dan gerust contact met ons op want de kans is groot dat IRepair4u je alsnog verder kan helpen.

iPhone 4S reparatie het adres om je iPhone 4S scherm te laten vervangen

De meeste iPhone 4S reparaties die wij uitvoeren zijn iPhone 4S reparaties om het scherm van de iPhone 4S te vervangen. Na een val van de iPhone 4S moet je veel geluk hebben wil je iPhone 4S scherm onbeschadigd uit de strijd komen want in de meeste gevallen is je scherm bekrast of in vele stukjes gebarsten. IRepair4u kan dit iPhone 4S scherm vervangen door een nieuw iPhone 4S scherm wanneer jij je iPhone 4S ter reparatie bij ons aanbiedt.

iPhone 4S reparatie een vertrouwd adres met goede service

Wij maken maar weinig reclame voor IRepair4u want goede diensten en een goede service verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de kempen. Ons bezoekadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij prima bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen als Reusel, Bergeijk, Vessem en Hilvarenbeek.

iPhone 4S reparatie van maandag tot en met zaterdag

IRepair4u is zes dagen in de week geopend om voor jou een iPhone 4S reparatie uit te voeren. Je kunt tijdens onze openingstijden gewoon bij ons binnenlopen voor een iPhone 4S reparatie maar als je er zeker van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten bel je ons het beste voor een persoonlijke afspraak.