×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone 4S reparatie

Modelcode A1431 / A1387

IRepair4u is een reparatiepunt voor alle smartphones en tablets waar reparaties op een goede manier worden uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit. Wanneer je bij ons langskomt voor een iPhone 4S reparatie worden de onderdelen die vervangen moeten worden vervangen door nieuwe iPhone 4S onderdelen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Snel geholpen, goed gefixt"
Harrie Wenting Hulsel, 25-03-2024
10/10
"Fijne communicatie goede service."
Frans Nent Luyksgestel , 09-03-2024
10/10
"Top en snelle service Vriendelijk geholpen."
Karel Willems Bergeijk, 08-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 4S reparaties IRepair4u maakt je iPhone 4S als nieuw

De reparateurs kennen de iPhone 4S van binnen en van buiten en zijn dan ook perfect in staat dit toestel te repareren wanneer onderdelen van de iPhone 4S niet goed functioneren of wanneer je iPhone 4S beschadigd is geraakt. Zoals gezegd werken wij uitsluitend met iPhone 4S onderdelen van goede kwaliteit zodat je iPhone 4S er na een iPhone 4S reparatie als nieuw uitziet.

Lees verder

iPhone 4S reparatie wat kan iRepair4u allemaal repareren?

IRepair4u heeft ontzettend veel iPhone 4S reparaties die ze voor je kan uitvoeren en waarmee ze jou van veel ongemakken of lelijke schades aan je iPhone 4S kan afhelpen. Wanneer een van de vele functieknoppen van je iPhone 4S niet werkt kunnen wij deze in een korte tijd voor je repareren. Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je iPhone 4S geen connectie maakt met wifi, wanneer je camera kapot is of wanneer de accu van je smartphone veel te snel leeg gaat. Het zijn allemaal ontzettend irritante dingen die IRepair4u eenvoudig voor je kan oplossen door een iPhone 4S reparatie voor je uit te voeren. Op onze website proberen we je een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de iPhone 4S reparaties die we voor je kunnen uitvoeren. Wanneer de problemen die jij met je iPhone 4S ervaart of de iPhone 4S reparatie waar jij naar op zoek bent niet wordt omschreven op onze website neem dan gerust contact met ons op want de kans is groot dat IRepair4u je alsnog verder kan helpen.

iPhone 4S reparatie het adres om je iPhone 4S scherm te laten vervangen

De meeste iPhone 4S reparaties die wij uitvoeren zijn iPhone 4S reparaties om het scherm van de iPhone 4S te vervangen. Na een val van de iPhone 4S moet je veel geluk hebben wil je iPhone 4S scherm onbeschadigd uit de strijd komen want in de meeste gevallen is je scherm bekrast of in vele stukjes gebarsten. IRepair4u kan dit iPhone 4S scherm vervangen door een nieuw iPhone 4S scherm wanneer jij je iPhone 4S ter reparatie bij ons aanbiedt.

iPhone 4S reparatie een vertrouwd adres met goede service

Wij maken maar weinig reclame voor IRepair4u want goede diensten en een goede service verkopen zich vanzelf. Door de vele reparaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd zijn wij een vertrouwd adres geworden voor met name mensen uit de kempen. Ons bezoekadres bevindt zich op het industrieterrein in Bladel aan de Ambachtsweg 5F. Op deze locatie zijn wij prima bereikbaar voor mensen uit Bladel en omliggende dorpen als Reusel, Bergeijk, Vessem en Hilvarenbeek.

iPhone 4S reparatie van maandag tot en met zaterdag

IRepair4u is zes dagen in de week geopend om voor jou een iPhone 4S reparatie uit te voeren. Je kunt tijdens onze openingstijden gewoon bij ons binnenlopen voor een iPhone 4S reparatie maar als je er zeker van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten bel je ons het beste voor een persoonlijke afspraak.