×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 5C reparatie

Modelcode A1456 / A1507 / A1516 / A1529 / A1532

Moet je met je iPhone 5C op pad voor een iPhone 5C reparatie? Je gaat dan het best naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het repareren van diverse smartphones en zijn ook ervaren in het uitvoeren van diverse iPhone 5C reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 5C is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 89

Batterij

Valt je iPhone 5C uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 49

Achterkant

De randen van jouw iPhone 5C zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 100

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 59

Waterschade

Is je iPhone 5C nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Fijne ervaring!"
kevin Eersel, 02-08-2022
9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 5C reparatie bij IRepair4u. De oplossing voor alle schades

Heb jij problemen met je beeldscherm, oorspeaker, home button, volumeknoppen, oplaadpoort, heeft je iPhone 5C waterschade opgelopen of ervaar je een van de vele andere mogelijke problemen aan je iPhone 5C? In bovenstaand overzicht kun je alvast nagaan of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een van de meest voorkomende iPhone 5C reparaties of dat het probleem dat jij ervaart misschien zelfs nog gemakkelijker op te lossen is.

Lees verder

Je kunt lezen welke klachten je ervaart wanneer een iPhone 5C reparatie noodzakelijk is. Herken je deze dan kun je ons zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor jou persoonlijke iPhone 5C reparatie. Ervaar je een ander probleem welke niet staat omschreven op onze website dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.

iPhone 5C reparatie. Laat je niet foppen door goedkope namaak onderdelen

Wanneer je voor een iPhone 5C reparatie naar IRepair4u komt kun je er zeker van zijn dat er bij je iPhone 5C reparatie wordt gerepareerd met iPhone 5C onderdelen van originele kwaliteit. Net als aan de toestellen van Apple zit er aan de kwalitatieve iPhone 5C onderdelen die bij IRepair4u gebruikt worden bij een reparatie een kostenplaatje. Dit maakt onze iPhone 5C reparatie misschien niet de goedkoopste maar, in vergelijking met vele andere iPhone 5C reparaties, wel stukken beter.

Wij hopen dat jij je kostbare iPhone 5C niet laat verpesten door naar je een reparateur te stappen die je iPhone 5C stukken minder waardevol maakt door deze te verpesten met slechte kwaliteit onderdelen. In het ergste geval is je iPhone 5C dan na een iPhone 5C reparatie voorzien van onderdelen die na een korte tijd al niet goed meer werken waardoor je opnieuw een kostbare iPhone 5C reparatie moet laten uitvoeren. Bij een iPhone 5C reparatie van IRepair4u loop je dit risico niet.

De onderdelen die wij gebruiken zijn onderdelen van originele kwaliteit en hebben daardoor dezelfde kwaliteit en levensduur als de onderdelen van Apple. We kunnen je dan ook met zekerheid een goede iPhone 5C reparatie garanderen! Wil jij van de klachten af die jij ervaart aan je iPhone 5C maak dan vandaag nog een afspraak bij IRepair4u. Wanneer je in de omgeving van Bladel woont komt je misschien zelfs net zo gemakkelijk even bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we de iPhone reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren zodat je nauwelijks afstand hoeft te doen van je kostbare iPhone 5C.