×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 5C reparatie

Modelcode A1456 / A1507 / A1516 / A1529 / A1532

Moet je met je iPhone 5C op pad voor een iPhone 5C reparatie? Je gaat dan het best naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. De reparateurs van IRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het repareren van diverse smartphones en zijn ook ervaren in het uitvoeren van diverse iPhone 5C reparaties.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Snel en deskundig advies. Diverse voorraad binnen een passende prijs."
De Projectinrichter Bergeijk, 16-07-2024
10/10
"vakkundig"
Anja Janssen reusel, 11-07-2024
10/10
"Goed deskundig"
Van Aaken Eersel, 08-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 5C reparatie bij IRepair4u. De oplossing voor alle schades

Heb jij problemen met je beeldscherm, oorspeaker, home button, volumeknoppen, oplaadpoort, heeft je iPhone 5C waterschade opgelopen of ervaar je een van de vele andere mogelijke problemen aan je iPhone 5C? In bovenstaand overzicht kun je alvast nagaan of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een van de meest voorkomende iPhone 5C reparaties of dat het probleem dat jij ervaart misschien zelfs nog gemakkelijker op te lossen is.

Lees verder

Je kunt lezen welke klachten je ervaart wanneer een iPhone 5C reparatie noodzakelijk is. Herken je deze dan kun je ons zes dagen in de week bereiken om een afspraak te maken voor jou persoonlijke iPhone 5C reparatie. Ervaar je een ander probleem welke niet staat omschreven op onze website dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.

iPhone 5C reparatie. Laat je niet foppen door goedkope namaak onderdelen

Wanneer je voor een iPhone 5C reparatie naar IRepair4u komt kun je er zeker van zijn dat er bij je iPhone 5C reparatie wordt gerepareerd met iPhone 5C onderdelen van originele kwaliteit. Net als aan de toestellen van Apple zit er aan de kwalitatieve iPhone 5C onderdelen die bij IRepair4u gebruikt worden bij een reparatie een kostenplaatje. Dit maakt onze iPhone 5C reparatie misschien niet de goedkoopste maar, in vergelijking met vele andere iPhone 5C reparaties, wel stukken beter.

Wij hopen dat jij je kostbare iPhone 5C niet laat verpesten door naar je een reparateur te stappen die je iPhone 5C stukken minder waardevol maakt door deze te verpesten met slechte kwaliteit onderdelen. In het ergste geval is je iPhone 5C dan na een iPhone 5C reparatie voorzien van onderdelen die na een korte tijd al niet goed meer werken waardoor je opnieuw een kostbare iPhone 5C reparatie moet laten uitvoeren. Bij een iPhone 5C reparatie van IRepair4u loop je dit risico niet.

De onderdelen die wij gebruiken zijn onderdelen van originele kwaliteit en hebben daardoor dezelfde kwaliteit en levensduur als de onderdelen van Apple. We kunnen je dan ook met zekerheid een goede iPhone 5C reparatie garanderen! Wil jij van de klachten af die jij ervaart aan je iPhone 5C maak dan vandaag nog een afspraak bij IRepair4u. Wanneer je in de omgeving van Bladel woont komt je misschien zelfs net zo gemakkelijk even bij ons langs. In de meeste gevallen kunnen we de iPhone reparatie dezelfde dag nog voor je uitvoeren zodat je nauwelijks afstand hoeft te doen van je kostbare iPhone 5C.