×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPhone 5S reparatie

Modelcode A1453 / A1457 / A1518 / A1528 / A1530 / A1533

Welkom bij IRepair4u! Bij ons kun je terecht voor schades aan je iPhone 5S of wanneer bepaalde functies van je iPhone 5S niet meer werken. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van iPhone 5S reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor welke iPhone 5S reparaties kun je terecht bij IRepair4u?
Hieronder vind je een overzicht van de reparaties die wij verrichten voor de iPhone 5S.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm en/of glas van jouw iPhone 5S is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 99 € 89

Batterij

Valt je iPhone 5S uit bij bijvoorbeeld een percentage van 20% of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 49

Waterschade

Is je iPhone 5S nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Laadpoort

Moet je veel met het oplaadkabeltje friemelen en in een bepaalde hoek leggen om ‘m op te laden? Of krijg je je telefoon helemaal niet meer opgeladen of je kunt geen verbinding meer maken met de computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 59

Luidspreker

Niets is zo vervelend als een defecte luidspreker. Ben je een filmpje op Youtube aan het kijken en kraakt het geluid of heb je helemaal geen geluid? Grote kans dat de luidspreker defect is. Maak een afspraak en wij controleren jouw toestel.

Luidspreker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Oorspeaker

Wanneer je een telefoongesprek voert, hoor je de ander niet of nauwelijks. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Oorspeaker

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Microfoon

Jouw iPhone heeft verschillende microfoons. Zo gebruikt jouw iPhone 5S tijdens videobellen weer een andere microfoon dan dat je aan het bellen bent. Werkt een van je microfoons helemaal niet meer of kraakt ‘ie? Kom langs en wij controleren jouw toestel.

Microfoon

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Home button

Jouw home button werkt niet (goed) meer. Let op: na het vervangen van de home button werkt je vingerprint sensor niet meer.

Home button

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Aan- en uit knop

Kun je je iPhone 5S niet meer in stand-by stand zetten of kun je bijv. geen print screen meer maken? Het kan zijn dat de aan- en uitknop vastzit of continu wordt ingedrukt.

Aan- en uit knop

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 59

Achterkant

De randen van jouw iPhone 5S zijn beschadigd, er ontbreekt een deel of er zit een deuk in de behuizing.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Moederbord

Je hebt overige problemen met je iPhone 5S die niet te wijten zijn aan vervangbare onderdelen van jouw iPhone. Denk hierbij aan een Wifi knop die je niet meer kunt aanzetten. Na onderzoek krijg je een prijsopgave.

Moederbord

Reparatietijd:

Op aanvraag

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 30 minuten

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk"
Nicole Reusel, 28-05-2022
10/10
"Snelle service en professionele uitleg!"
Loes Reusel, 28-04-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vele klanten gingen je al voor!

Bij elke iPhone 5S reparatie proberen wij zo goed als mogelijk te omschrijven wat je aan je iPhone 5S merkt wanneer die in aanmerking komt voor een bepaalde iPhone 5S reparatie. Vervolgens proberen we de mogelijke oorzaken daarvan te omschrijven en aan te geven wat IRepair4u bij een reparatie doet om het probleem aan je iPhone 5S op te lossen.

Lees verder

Staat het probleem dat jij met je iPhone 5S ervaart er niet bij of ben je op zoek naar een andere iPhone 5S reparatie dan de iPhone 5S reparaties die staan omschreven op onze site? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Onze contactgegevens vind je op onze website. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar of je kunt bij ons langs komen op de Ambachtsweg 5F in Bladel.

Check zelf of de kosten van een iPhone 5S reparatie noodzakelijk zijn

Wanneer bepaalde onderdelen van je iPhone 5S niet meer werken of beschadigd zijn geraakt, is een iPhone 5S reparatie waarbij deze onderdelen worden gemaakt of vervangen niet altijd noodzakelijk. Sommige zaken zijn eenvoudig op te lossen met behulp van bepaalde instellingen of hebben een totaal andere oorzaak waardoor een reparatie niet gaat helpen.

Om er zo snel mogelijk achter te komen of een iPhone 5S reparatie noodzakelijk is, hebben we bij diverse reparaties een aantal tips benoemd. Hiermee kun je snel testen of je bepaalde problemen met betrekking tot je iPhone 5S zelf kunt oplossen of dat je daarvoor het beste een afspraak kunt maken bij IRepair4u.

iPhone 5S reparatie: elke klant tevreden

De tevredenheid van onze klanten staat bij IRepair4u in een hoog vaandel. Of je nu komt voor een kleine of grote iPhone 5S reparatie, de medewerkers van IRepair4u zijn je graag van dienst! Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je een antwoord wilt op je vraag of graag een persoonlijk advies ontvangt. Wij zullen je altijd eerlijk adviseren over het al dan niet uitvoeren van een reparatie maar jij beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren of niet.

Om onze goede kwaliteit en service te kunnen waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Op al onze reparaties kunnen we u dan ook 3 maanden garantie bieden. Alle genoemde prijzen voor iPhone 5S reparaties op onze website zijn inclusief montage en 21% BTW.