×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPhone 5S reparatie

Modelcode A1453 / A1457 / A1518 / A1528 / A1530 / A1533

Welkom bij IRepair4u! Bij ons kun je terecht voor schades aan je iPhone 5S of wanneer bepaalde functies van je iPhone 5S niet meer werken. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van iPhone 5S reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor welke iPhone 5S reparaties kun je terecht bij IRepair4u?
Hieronder vind je een overzicht van de reparaties die wij verrichten voor de iPhone 5S.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Probleem met de oorspeaker, direct irepair4u gebeld, ik kon direct langskomen en het probleem Werdt ter plekke opgelost. Een top bedrijf."
Michel Valkenswaard, 07-11-2023
10/10
"Men wordt snel geholpen en krijgt vakkundig advies. Goed betrouwbaar bedrijf!"
Annie Biest Houtakker , 07-11-2023
9/10
"Toen mijn moeder haar telefoon had laten zwemmen in de wc is er snel en vakkundig een diagnose gesteld. Na ons goedkeuren is hij weer snel gerepareerd top service"
Leonie Eersel, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vele klanten gingen je al voor!

Bij elke iPhone 5S reparatie proberen wij zo goed als mogelijk te omschrijven wat je aan je iPhone 5S merkt wanneer die in aanmerking komt voor een bepaalde iPhone 5S reparatie. Vervolgens proberen we de mogelijke oorzaken daarvan te omschrijven en aan te geven wat IRepair4u bij een reparatie doet om het probleem aan je iPhone 5S op te lossen.

Lees verder

Staat het probleem dat jij met je iPhone 5S ervaart er niet bij of ben je op zoek naar een andere iPhone 5S reparatie dan de iPhone 5S reparaties die staan omschreven op onze site? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Onze contactgegevens vind je op onze website. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar of je kunt bij ons langs komen op de Ambachtsweg 5F in Bladel.

Check zelf of de kosten van een iPhone 5S reparatie noodzakelijk zijn

Wanneer bepaalde onderdelen van je iPhone 5S niet meer werken of beschadigd zijn geraakt, is een iPhone 5S reparatie waarbij deze onderdelen worden gemaakt of vervangen niet altijd noodzakelijk. Sommige zaken zijn eenvoudig op te lossen met behulp van bepaalde instellingen of hebben een totaal andere oorzaak waardoor een reparatie niet gaat helpen.

Om er zo snel mogelijk achter te komen of een iPhone 5S reparatie noodzakelijk is, hebben we bij diverse reparaties een aantal tips benoemd. Hiermee kun je snel testen of je bepaalde problemen met betrekking tot je iPhone 5S zelf kunt oplossen of dat je daarvoor het beste een afspraak kunt maken bij IRepair4u.

iPhone 5S reparatie: elke klant tevreden

De tevredenheid van onze klanten staat bij IRepair4u in een hoog vaandel. Of je nu komt voor een kleine of grote iPhone 5S reparatie, de medewerkers van IRepair4u zijn je graag van dienst! Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je een antwoord wilt op je vraag of graag een persoonlijk advies ontvangt. Wij zullen je altijd eerlijk adviseren over het al dan niet uitvoeren van een reparatie maar jij beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren of niet.

Om onze goede kwaliteit en service te kunnen waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Op al onze reparaties kunnen we u dan ook 3 maanden garantie bieden. Alle genoemde prijzen voor iPhone 5S reparaties op onze website zijn inclusief montage en 21% BTW.